Undervolt yapıcam işlemcimi ama anakartım desteklemiyor

Ekran kartın ne hocam?

Kapanma yapmamalı bu psu ile occt power test yaparmisin.

Hocam windows güç ayarlarından güç tasarrufu modunu açarsanız belki işe yarar bilemiyorum ilk defa böyle bir şey duydum.

Kapanma yapmamalı bu psu ile occt power test yaparmisin.
tabi hocam önerceğin bir program var mı yapayım hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam windows güç ayarlarından güç tasarrufu modunu açarsanız belki işe yarar bilemiyorum ilk defa böyle bir şey duydum.
hocam şu an öyle kulanıyorum bir anda çöküyor pc

Occt programını indirin power test yapın .
hocam tüm testleri yaptım sorun tamamen windowsda çıktı pc bu işlemleri yaparken çöktü windows acılmadı sistem kurtarmadan komutlar denedim olmadı format attım ama sorun bunla da alakalı değilmiş amd nin hata kontrol servis programı var tamamen aslında sorun bunların çalışması imiş küçük bir ayar ile düzeldi bazenleri yine ekran yine gitme olayları oluyor ama tamamen yazılımsal bir sorun olduğunu onayladım

hocam tüm testleri yaptım sorun tamamen windowsda çıktı pc bu işlemleri yaparken çöktü windows acılmadı sistem kurtarmadan komutlar denedim olmadı format attım ama sorun bunla da alakalı değilmiş amd nin hata kontrol servis programı var tamamen aslında sorun bunların çalışması imiş küçük bir ayar ile düzeldi bazenleri yine ekran yine gitme olayları oluyor ama tamamen yazılımsal bir sorun olduğunu onayladım
Problemin kaynağı tam olarak hangi uygulamadaki ayarmış

sorun PSU kaynaklı gibi geldi yeterli voltaj veremediğinden kapatıyordur

Problemin kaynağı tam olarak hangi uygulamadaki ayarmış
1740999636396.png
hocam bu ikisini kapadım sadece ve güvenli modda çalıştırınca kapanmadığını keşfettim arada oluyor yine aynı sorun ama eskisi ile kıyaslanamaz bile bu işlemde asıl amacım işlemcimin çektiği voltajını düşürmekti anakartım a320m s2h desteklemiyormuş bios üzerinden razermaster dan da olmadı yüksek frakans veriyor görselini atarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorun PSU kaynaklı gibi geldi yeterli voltaj veremediğinden kapatıyordur
yok hocam test yaptırdım

Ekler

• 1741021360521.png
    1741021360521.png
    16.5 KB · Hit: 15
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,498