İkisi de alınmaz, hala gereksiz fazla fiyata satılıyorlar.Forum sayesinde farklı iki mikrofondan Hyperx Quadcast tercihini yaptım. Şimdi de Quadcast S mi alsam yoksa Quadcast mi alsam onu düşünüyorum, teşekkürler...
Ben dış görünüş olarak önem vermiyorum eğer armut gibi durmuyorsa. Sesi olabildiğince kaliteli olsun istiyorum sadece. Youtube videolarında bir saat oturup bıdı bıdı konuşacağım. Bütçem de maksimum 8500. Yani podcast ve youtube videosu diyebiliriz.İkisi de alınmaz, hala gereksiz fazla fiyata satılıyorlar.
Bütçe belirtirsen ona göre daha iyi seçeneklerden önerelim, kullanım amacını da belirtebilirsin.
Mesela Quadcast'te olduğu gibi kardioid dışı kutup desenleri de kullanılacak mı?
Podcast olacağı için dinamik mikrofon tercih etmek daha iyi olur. Bu bütçede XLR önerdim:Ben dış görünüş olarak önem vermiyorum eğer armut gibi durmuyorsa. Sesi olabildiğince kaliteli olsun istiyorum sadece. Youtube videolarında bir saat oturup bıdı bıdı konuşacağım. Bütçem de maksimum 8500. Yani podcast ve youtube videosu diyebiliriz.
1500 TL'ye mikrofon önerin var mıdır ? Iem setup dizdim ama mikrofon bulamadım. Kiwi ears cadenza + 31993 çipli hi-fi dac kullanıyorum.Podcast olacağı için dinamik mikrofon tercih etmek daha iyi olur. Bu bütçede XLR önerdim:
Mikrofon: Rode Podmic
Mikser: Benim önerim 2. ele yönelip Behringer UMC202HD, Focusrite 2i2 gibi 24 bit destekleyen modelleri tercih etmek yönündedir. Diğer türlü ileride bütçe oluşursa daha iyi bir ses arayüzüne geçiş yapılabilir.
Eğer sıfır olması gerekiyor ise:
Maono AMC2, Maono AM200
Müzik işleri için de uygun ses kartı: Behringer UMC22, Fifine SC1
Boom Arm: https://www.akakce.com/mikrofon-sta...a-kiskacli-model-micst1-fiyati,768327990.html (Duruma göre dönüştürücü gerekebilir, yurt dışında falan epey ucuza çözülebiliyor.)
İleri vadede Fifine CS1 gibi daha kaliteli modellere geçilebilir.
Pop Filter (ileride düşünülebilir): Stoklara gelirse değerlendirilebilir: fiyati,380392467.html
Çok teşekkür ederim, emeğine sağlık.Podcast olacağı için dinamik mikrofon tercih etmek daha iyi olur. Bu bütçede XLR önerdim:
Mikrofon: Rode Podmic
Mikser: Benim önerim 2. ele yönelip Behringer UMC202HD, Focusrite 2i2 gibi 24 bit destekleyen modelleri tercih etmek yönündedir. Diğer türlü ileride bütçe oluşursa daha iyi bir ses arayüzüne geçiş yapılabilir.
Eğer sıfır olması gerekiyor ise:
Maono AMC2, Maono AM200
Müzik işleri için de uygun ses kartı: Behringer UMC22, Fifine SC1
Boom Arm: https://www.akakce.com/mikrofon-sta...a-kiskacli-model-micst1-fiyati,768327990.html (Duruma göre dönüştürücü gerekebilir, yurt dışında falan epey ucuza çözülebiliyor.)
İleri vadede Fifine CS1 gibi daha kaliteli modellere geçilebilir.
Pop Filter (ileride düşünülebilir): Stoklara gelirse değerlendirilebilir:
Kullandığın ses arayüzünün modeli nedir tam?1500 TL'ye mikrofon önerin var mıdır ? Iem setup dizdim ama mikrofon bulamadım. Kiwi ears cadenza + 31993 çipli hi-fi dac kullanıyorum.
Rica ederim ne demek.Çok teşekkür ederim, emeğine sağlık.