Gaming gen de 5600 ile 4060 li sistemler varArkadaşlar bütçem max 25 bin tl oyun oynamak için bilgisayar bakıyorum sizce en fp ve mantıklı olan sistem hangisidir önerir misiniz
5000 serisinin hazır sistemlerini bekleyin Uygun'a gelecek ler dirArkadaşlar bütçem max 25 bin tl oyun oynamak için bilgisayar bakıyorum sizce en fp ve mantıklı olan sistem hangisidir önerir misiniz
25k ya nasıl 5000 serisi alıcak5000 serisinin hazır sistemlerini bekleyin Uygun'a gelecek ler dir
Kral bunu yazarken sen bile inanmamış sındır5000 serisinin hazır sistemlerini bekleyin Uygun'a gelecek ler dir
Firma lar arsında rekabet olacak en dip fiyat dan alacak bu kadar basit 4000 serisinde olmuştu25k ya nasıl 5000 serisi alıcak
25k ya kartı alır sistemi değilFirma lar arsında rekabet olacak en dip fiyat dan alacak bu kadar basit 4000 serisinde olmuştu
Ne zaman gelir tahmini5000 serisinin hazır sistemlerini bekleyin Uygun'a gelecek ler dir
bütçen çıkar mıNe zaman gelir tahmini
Hocam bilmediğimden soruyorum benim attığımdan farkı ne bununbütçen çıkar mı
![]()
PC HOCASI-GG10.4 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti OC 8G V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG10.4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 TI OC 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr