Neler Yeni

Epic games te gta 5 enchanted gözükmüyor

emre351

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Atak
arkadaşlar epic games te halen enchanted mod gözükmüyr gta 5 in hatta rockstar games te şuan da legacy olarak geçmiş mevcut kurulu oyun ama halen enchanted gözükmüyor epic games e çıktı mı ben mi bulamıyorum acaba ?

Hanaz

80+ Gold
arkadaşlar epic games te halen enchanted mod gözükmüyr gta 5 in hatta rockstar games te şuan da legacy olarak geçmiş mevcut kurulu oyun ama halen enchanted gözükmüyor epic games e çıktı mı ben mi bulamıyorum acaba ?
Epicte bi ara bedava vermişlerdi bedavaya çıkarmazlar muhtemelen steamde ön yüklemesini yapmıştım

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Görkem Çağan
aradığın cevap bu konu da gizli daha sabah cevapladım

emre351

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Atak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Epicte bi ara bedava vermişlerdi bedavaya çıkarmazlar muhtemelen steamde ön yüklemesini yapmıştım
biraz saçma gibi ücretsiz diye ndn vermesinler ki ? oyunu epic games ten paralı alanlar ne yapıcak ? ön yükleme olarak ztn epic games e çıkmaz da normal enchanted olarak çıkar ama ndn çıkmıyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

aradığın cevap bu konu da gizli daha sabah cevapladım

hocam kütüphane ye baktım ama gözükmüyor bu oyun ztn saat 2 de çıkıcaktı diye biliyorum steam de peki halen önyükleme mi yoksa oynanılabiliyor mu şuanda ?

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Görkem Çağan
biraz saçma gibi ücretsiz diye ndn vermesinler ki ? oyunu epic games ten paralı alanlar ne yapıcak ? ön yükleme olarak ztn epic games e çıkmaz da normal enchanted olarak çıkar ama ndn çıkmıyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kütüphane ye baktım ama gözükmüyor bu oyun ztn saat 2 de çıkıcaktı diye biliyorum steam de peki halen önyükleme mi yoksa oynanılabiliyor mu şuanda ?
1741090057245.png
kütüphanede gözüküyor kontrol eder misin şuan işteyim daha fazlasını kontrol edemiyorum

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Eren Bilal Cihan
Valla bende çıktı yüklüyorum şuan

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,002
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Ben epic bedava yaptığında almıştım ve şu an kütüphanede görünüyor.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Görkem Çağan
iyi günler arkadaşlar bende baktım bulamadım adını yazıp buldum fakat paralı olduğunu görüyorum gta 5 premıum editon var fakat ücretsiz yükeseltme değil miydi bu
1741123363722.png

bro sadece kütüphaneye gir ve grand yaz görürsün sende olduğunu ben hiç bişey yapmadım almak için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,902
Üyeler
169,206
Son üye
ByArda0032
Top Bottom