Neler Yeni

Epic games te gta 5 enchanted gözükmüyor

emre351

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Atak
arkadaşlar epic games te halen enchanted mod gözükmüyr gta 5 in hatta rockstar games te şuan da legacy olarak geçmiş mevcut kurulu oyun ama halen enchanted gözükmüyor epic games e çıktı mı ben mi bulamıyorum acaba ?

Hanaz

80+ Gold
arkadaşlar epic games te halen enchanted mod gözükmüyr gta 5 in hatta rockstar games te şuan da legacy olarak geçmiş mevcut kurulu oyun ama halen enchanted gözükmüyor epic games e çıktı mı ben mi bulamıyorum acaba ?
Epicte bi ara bedava vermişlerdi bedavaya çıkarmazlar muhtemelen steamde ön yüklemesini yapmıştım

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Görkem Çağan
aradığın cevap bu konu da gizli daha sabah cevapladım

emre351

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Atak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Epicte bi ara bedava vermişlerdi bedavaya çıkarmazlar muhtemelen steamde ön yüklemesini yapmıştım
biraz saçma gibi ücretsiz diye ndn vermesinler ki ? oyunu epic games ten paralı alanlar ne yapıcak ? ön yükleme olarak ztn epic games e çıkmaz da normal enchanted olarak çıkar ama ndn çıkmıyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

aradığın cevap bu konu da gizli daha sabah cevapladım

hocam kütüphane ye baktım ama gözükmüyor bu oyun ztn saat 2 de çıkıcaktı diye biliyorum steam de peki halen önyükleme mi yoksa oynanılabiliyor mu şuanda ?

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Görkem Çağan
biraz saçma gibi ücretsiz diye ndn vermesinler ki ? oyunu epic games ten paralı alanlar ne yapıcak ? ön yükleme olarak ztn epic games e çıkmaz da normal enchanted olarak çıkar ama ndn çıkmıyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kütüphane ye baktım ama gözükmüyor bu oyun ztn saat 2 de çıkıcaktı diye biliyorum steam de peki halen önyükleme mi yoksa oynanılabiliyor mu şuanda ?
1741090057245.png
kütüphanede gözüküyor kontrol eder misin şuan işteyim daha fazlasını kontrol edemiyorum

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Eren Bilal Cihan
Valla bende çıktı yüklüyorum şuan

Top Bottom