Neler Yeni

GTA 5 enhanced epic games

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Anonim Ankh
gru3d ye düştü ben ordan takip ediyorum nvdia driver olaylarını indirdim kuruyorum şuanda

Alıntıyı görüntüle
Hala Enhanced'i bulamıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Destekleyen oyunlar lisesinde de yok,

daha güncellenmemiş olabilir liste ama şu an dediğiniz driver'ı kullanıyorum, bulamıyor.

Optimizasyon sorunu belki de Nvidia taraflıdır, onu çözmüşlerdir, deneyeceğim şimdi.

Yok, optimizsyon da düzelmemiş.

Son düzenleme:

asko56

80+ Gold
bende
Hala Enhanced'i bulamıyor

Destekleyen oyunlar lisesinde de yok,

daha güncellenmemiş olabilir liste ama şu an dediğiniz driver'ı kullanıyorum, bulamıyor.

Optimizasyon sorunu belki de Nvidia taraflıdır, onu çözmüşlerdir, deneyeceğim şimdi.

Yok, optimizsyon da düzelmemiş.
hiçbir sorun yok nvdia app da ne yapmam lazım oyunun tüm ayarlar ultra dlss kapalı her şey max 2k da 80 fps alıyorum ortalama

MMTKR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
MEHMET TURKMEN
bu sürüm amd ekran kartlarında fps artışı yada görselikte bir geliştirme sağlar mı

Semih.08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Semih
Kopyala yapıştır oyunu gene yapacağını yaptı cockstar games %1 fps ler düşük optimizasyon yerleri öpüyor 70 80 fps alıyorsun 40 fps hissiyatı taa açıyorsun görüntü çamurlaşıyor dlss açıyorsun ghosting oluyor daha ne olsun? Ne istersin ha Gta+ aboneliğimi tabi paracık lzm cockstar beye arkadaşımla ray tracing kıyaslama yapıyoruz gördüğümüz tek fark dükkandaki ayna yansımalar onuda ayıp olmasın diye koymuşlar bide ULTRA YAZMIŞLAR HAHAHAHAHAHAHAHA AŞIRI KOMİKKK
Hocam yorumunuza hiç katılmıyorum 2k cozunurluk 70-80 fps arası alıyorum ful ayarlar rtx açık dlss dengeli
Oyun baya akıcı gozukuyor 70fpste 100 fps gibi hissediyorum

Top Bottom