Neler Yeni

🔥İndirim - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Ahmet Taşlıova
Sepetinizdeki ürünleri ve geçmiş siparişlerinizi bir şekilde liste yapabilmeniz mümkün olur mu? Ben dahil bir çok kişi ürün bulmakta da sıkıntı yaşıyor Temu'nun saçma reklam algoritması yüzünden.
Hocam selamlar, yaklaşık 1 yıldır yüzlerce diyebileceğimiz sayıda ürün aldım ve burada sanırım bir listeleme yapmıştım bir ara.. Sorunuzun direk muhattabı değilim farkındayım ama yardımcı olabilme adına, ne tarz ürün ya da ürünler arıyorsanız ona göre fikir veya ürün paylaşabilirim kendi adıma..

KingDeViL

80+ Bronze
Sepetinizdeki ürünleri ve geçmiş siparişlerinizi bir şekilde liste yapabilmeniz mümkün olur mu? Ben dahil bir çok kişi ürün bulmakta da sıkıntı yaşıyor Temu'nun saçma reklam algoritması yüzünden.

Bir kaç tanesini paylaşabilirim. Benim ürünlerim size uygun olmayabilir.
Bu posidon mızrağını dün sipariş geçtim :

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Adnan
temu çok dandik ya ne alsam çöp ürün yolladılar çorap alayım dedim ulan çorap bile lanet gibi kokuyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

KingDeViL

80+ Bronze
temu çok dandik ya ne alsam çöp ürün yolladılar çorap alayım dedim ulan çorap bile lanet gibi kokuyor.

Ben geçen yaz fanlarımı temu ve aliexpresten aldım. İyi ki de almışım.

1741027933948.png

KingDeViL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Yıldırım
Beyler bana da wincredit geldi ama verdiği jeton bonusunun süresi geçmiş kampanyanın bitmesine de 3-4 gün süre vermiş, 3-4 gün beklemeden bu kampanyayı sonlandırma şansım yok mu tekrar aynı kampanyayı tanımlaması için?

hyberd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
hyberd
arkadaşlar konudaki 2 klavye hakkında fikirleriniz nelerdir? yaklaşık 700 800 arasına alınıyor sanırım. 1-1.5k civarı bütçeye uygun klavye lazım, hiç araştırmaya girmeden çeksek mi indirim linki ile ne dersiniz

Morthex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
aj159 prolar düşürüldü mü beyler :)

Top Bottom