❌İndirim Bitti! - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

Sepetinizdeki ürünleri ve geçmiş siparişlerinizi bir şekilde liste yapabilmeniz mümkün olur mu? Ben dahil bir çok kişi ürün bulmakta da sıkıntı yaşıyor Temu'nun saçma reklam algoritması yüzünden.
Hocam selamlar, yaklaşık 1 yıldır yüzlerce diyebileceğimiz sayıda ürün aldım ve burada sanırım bir listeleme yapmıştım bir ara.. Sorunuzun direk muhattabı değilim farkındayım ama yardımcı olabilme adına, ne tarz ürün ya da ürünler arıyorsanız ona göre fikir veya ürün paylaşabilirim kendi adıma..

Sepetinizdeki ürünleri ve geçmiş siparişlerinizi bir şekilde liste yapabilmeniz mümkün olur mu? Ben dahil bir çok kişi ürün bulmakta da sıkıntı yaşıyor Temu'nun saçma reklam algoritması yüzünden.

Bir kaç tanesini paylaşabilirim. Benim ürünlerim size uygun olmayabilir.
Bu posidon mızrağını dün sipariş geçtim :

temu çok dandik ya ne alsam çöp ürün yolladılar çorap alayım dedim ulan çorap bile lanet gibi kokuyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
temu çok dandik ya ne alsam çöp ürün yolladılar çorap alayım dedim ulan çorap bile lanet gibi kokuyor.

Ben geçen yaz fanlarımı temu ve aliexpresten aldım. İyi ki de almışım.

1741027933948.png

Beyler bana da wincredit geldi ama verdiği jeton bonusunun süresi geçmiş kampanyanın bitmesine de 3-4 gün süre vermiş, 3-4 gün beklemeden bu kampanyayı sonlandırma şansım yok mu tekrar aynı kampanyayı tanımlaması için?

arkadaşlar konudaki 2 klavye hakkında fikirleriniz nelerdir? yaklaşık 700 800 arasına alınıyor sanırım. 1-1.5k civarı bütçeye uygun klavye lazım, hiç araştırmaya girmeden çeksek mi indirim linki ile ne dersiniz

Geri