Zechion
80+ Silver
Hocam koda geçersiz demekteaula f75 vardı temuda.
discount card 000 kodu ile %90 indirimle 600 e gelir gibi.
Hocam koda geçersiz demekteaula f75 vardı temuda.
discount card 000 kodu ile %90 indirimle 600 e gelir gibi.
ürün arama kısmına yazacaksın. kod ekle olan yerden degil .Hocam koda geçersiz demekte
İptal ederim az once aldim daha ucuza geliyor muydualdıysan yapacak bir şey yok
o indirm kodu ile alırsan yanına 7 ürün seçmen gerekiyor. hepsini 10 tllik seçersen ucuza gelebilir.İptal ederim az once aldim daha ucuza geliyor muydu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde bi kablosuz mouse onerebilirmisiniz
10tllik değilde 400tllik yan ürünüm vardıo indirm kodu ile alırsan yanına 7 ürün seçmen gerekiyor. hepsini 10 tllik seçersen ucuza gelebilir.
amacın sadece klavye almaksa dedigim gibi yapabilirsin. eger başka şeylerde alacaksan ona göre sipariş ver.10tllik değilde 400tllik yan ürünüm vardı
Hocam bence bu fiyata böyle dandik markalara asılmayın. Yapabiliyorsanız ve acelesi yoksa 1000'e çıkartın. O zaman belki değerlendirilebilir........ beklemedeyim
Verdim bile 1500 tuttu vergi dahil bide mouse arayisindayim bildigin varmiamacın sadece klavye almaksa dedigim gibi yapabilirsin. eger başka şeylerde alacaksan ona göre sipariş ver.
temudaki aj159 apex veya pro . forumda çok gördüm. ona bir bak istersen.Verdim bile 1500 tuttu vergi dahil bide mouse arayisindayim bildigin varmi
1000 TL'ye ne önerebilirsiniz pekiHocam bence bu fiyata böyle dandik markalara asılmayın. Yapabiliyorsanız ve acelesi yoksa 1000'e çıkartın. O zaman belki değerlendirilebilir.