Neler Yeni

Kasa Fanı RGB Işıklari Geç yaniyor

omfate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ahmet
Arkadaslar kasamda toplam islemci sogutucusu dahil 10 adet fan var. 4-4-2 şeklinde anakarta bagli. Kasayı çalıştırdığım zaman %30 oraninda FAN RGB ışıkları hemen yanıyor fakat %70 oranda belli bir süre sonra ( 2 dakika falan )yaniyor.

Sebebi nedir ?

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Arkadaslar kasamda toplam islemci sogutucusu dahil 10 adet fan var. 4-4-2 şeklinde anakarta bagli. Kasayı çalıştırdığım zaman %30 oraninda FAN RGB ışıkları hemen yanıyor fakat %70 oranda belli bir süre sonra ( 2 dakika falan )yaniyor.

Sebebi nedir ?
Arada çoğaltıcı falan varmı

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Çoğaltici yok Hocam

Sebebi nedir ?

Hocam fanlar argb ise ve anakartin yazilimina baglilarsa yazilimla alakalidir

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Hepsi argb ve anakarta bağlı. Msi b650 gaming pro wifi. Msi center ile yönetiyorum.
Normaldir hocam mesela benim ramlerim fury beast rgb modeli kasa acilip yazilim acilana kendine gelene kadar bazen yanmaz bazen rasgele yanar ama kendine geldiginde olması gerektiği gibi calisir zaten fanlar normal calisiyorsa ugrasmaya gerek yok

omfate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normaldir hocam mesela benim ramlerim fury beast rgb modeli kasa acilip yazilim acilana kendine gelene kadar bazen yanmaz bazen rasgele yanar ama kendine geldiginde olması gerektiği gibi calisir zaten fanlar normal calisiyorsa ugrasmaya gerek yok
Evet tamamdır. Fanlar normal tekrar hepsini söküp kurulum yaptım. Yazılım gibi dediğiniz gibi

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Evet tamamdır. Fanlar normal tekrar hepsini söküp kurulum yaptım. Yazılım gibi dediğiniz gibi
Yinede biosdan fanların rpmsine bakın hepsi sagliklimi cunku benim bir fanim sys fana bagliydi ancak 33000 rpm gösteriyordu 😃 onlari kontrol edebilirsiniz

omfate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ahmet
Yinede biosdan fanların rpmsine bakın hepsi sagliklimi cunku benim bir fanim sys fana bagliydi ancak 33000 rpm gösteriyordu 😃 onlari kontrol edebilirsiniz
Baktım hepsine stabil normal. Arada kontrol ederim yine tesekkurler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,650
Üyeler
169,321
Son üye
shankar1
Top Bottom