Neler Yeni

Yardım Honor Magic Pad 2 bu fiyata alınır mı?

elemin

80+ Bronze
Kuponla 24750 tl ye geliyor sizce alınır mı klavye ve kalem hediyeli geliyor oled ekran 144hz olması çok cazip geldi uzun ömürlü olur mu acaba apple'la aynı bütçedeki tablete göre iyi derecede fark atıyor kullanan varsa ya da iyi bilgili olan biri varsa yazabilir mi lütfen?
Kullanım amacım,üniversitede not almak , dizi , film birkaç ofis uygulaması ve oyun.

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Meto155
Kuponla 24750 tl ye geliyor sizce alınır mı klavye ve kalem hediyeli geliyor oled ekran 144hz olması çok cazip geldi uzun ömürlü olur mu acaba apple'la aynı bütçedeki tablete göre iyi derecede fark atıyor kullanan varsa ya da iyi bilgili olan biri varsa yazabilir mi lütfen?
Kullanım amacım,üniversitede not almak , dizi , film birkaç ofis uygulaması ve oyun.
Honor kalitelidir telefon ve tabletlerde.Özellikleri kullanım amacınıza göre fazlasıyla yeterli.Ekranının baya iyi olduğunu bilmiyorum.Android tabanlı bir tablet düşünüyorsanız honor ve Samsung öneririm.Samsungtan daha ucuz bu tablet ve kalite anlamında aynı sayılır.Apple Air m2 de var bu fiyatlara o da iyidir özellikle işlemcisi çok güçlü ama ekran tarafında biraz daha düşük kalır magic 2 ye göre.Magic 2 nin yanında klavye ve kalem olması da büyük bir artı bence.Mesela m2 ipad air alsanız kalem ve klavyeyi ekstra yüksek bir fiyata almanız lazım.Kısacası apple ekosistemine sahip değilseniz ve android düşünüyorsanız iyi bir tercih.

elemin

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Honor kalitelidir telefon ve tabletlerde.Özellikleri kullanım amacınıza göre fazlasıyla yeterli.Ekranının baya iyi olduğunu bilmiyorum.Android tabanlı bir tablet düşünüyorsanız honor ve Samsung öneririm.Samsungtan daha ucuz bu tablet ve kalite anlamında aynı sayılır.Apple Air m2 de var bu fiyatlara o da iyidir özellikle işlemcisi çok güçlü ama ekran tarafında biraz daha düşük kalır magic 2 ye göre.Magic 2 nin yanında klavye ve kalem olması da büyük bir artı bence.Mesela m2 ipad air alsanız kalem ve klavyeyi ekstra yüksek bir fiyata almanız lazım.Kısacası apple ekosistemine sahip değilseniz ve android düşünüyorsanız iyi bir tercih.
Teşekkür ederim cevabınız için.Oled ekranda uzun vadede sorun olur mu diye merak ettim açıkçası ama teknolojik ürün sonuçta biraz da şans işi.

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Meto155
Teşekkür ederim cevabınız için.Oled ekranda uzun vadede sorun olur mu diye merak ettim açıkçası ama teknolojik ürün sonuçta biraz da şans işi.
Şans işi dediğiniz gibi.Çıkalı çok olmadığı için bir şey söylemek doğru olmaz sonuçta daha uzun süre sonraki sorunları falan belli değil.Ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum şahsen.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,644
İsim
Emre siyah
güzel tablet de honor için biraz fazla pahalı gibi geldi bana

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Honor'da ki sıkıntı nedir? Gayet güzel arayüze sahip bir marka bloatware yok. Tecno gibi diğer çin markaları ile karıştırmayın.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,644
İsim
Emre siyah
Honor'da ki sıkıntı nedir? Gayet güzel arayüze sahip bir marka bloatware yok. Tecno gibi diğer çin markaları ile karıştırmayın.
çin markalarıyla kıyaslamıyorum zaten alternatifi samsung s9 serisi var olduğu için fiyat olarak fazla geliyor bana sadece

elemin

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam özellikleri bakımından 10 numara duruyor valla izleyince fiyatına değebilir diyosunuz ben huawei matebook ve bunun arasında kaldım hangisi daha kullanışlı olur diye düşünüyorum ama bunun oled ekran olması çok büyük bir avantaj imax sertifikası vs de var ama bataryası uzun gitmez gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,616
Üyeler
169,314
Son üye
gutsahmet
Top Bottom