Neler Yeni

Valo oynayamiyorum yoksa yaşlandım mı?

ijack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yunus G
Merhaba 2016-2018 yılları arasında (18 yaşlarında) cs oynuyordum ve nerdeyse antreman yapmama rağmen kartala rahatca çıkmıştım genelde top fragger olarak bitirirdim uzun yıllar ara verdim FPS oyunlarina ve valorantla geri dönüş yapınca farkettim ki plattan çıkamıyorum antreman yapmama rağmen gelisemiyorum stacklendim acaba yaslandım mi :(

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Tuğra Yıldız
oyun arkadaslarin var mi yoksa solo mu oynuyorsun?

ijack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yunus G
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valo cs ye gore daha cok takim oyunu karakterlerin skilleri gibi entry alarakta bir yere kadar gelirsin zaten geldigin noktada sanirim plat.
Ancak sorun şu ki 2 sene öncede plattim şuanda da platin Max Dia gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

valo cs ye gore daha cok takim oyunu karakterlerin skilleri gibi entry alarakta bir yere kadar gelirsin zaten geldigin noktada sanirim plat.
Nerde yanlış yapıyorum bir fikrim yok

MufasaBoss

80+ Bronze
Merhaba 2016-2018 yılları arasında (18 yaşlarında) cs oynuyordum ve nerdeyse antreman yapmama rağmen kartala rahatca çıkmıştım genelde top fragger olarak bitirirdim uzun yıllar ara verdim FPS oyunlarina ve valorantla geri dönüş yapınca farkettim ki plattan çıkamıyorum antreman yapmama rağmen gelisemiyorum stacklendim acaba yaslandım mi :(
Plat İyi Bir Rank Bence Çokta Kasmayın

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,119
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

yas kac

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Tuğra Yıldız

arkadaslarinizla duzgun takim kurmak cozum olabilir.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Alper Kaplan
Yükselemiyosan hala zayıfsın bukadar basit. Daha çok dm atın. hs odaklı oynayın ama. Bu sayede hem aiminiz hem crosshair placementiniz gelişir. Gamesensinizi geliştirmek için radi elo maçları analiz edebilirsin. Yada tecrüyebeye kalır iş zamanla nerde ne yapman gerektiğini öğrenirsin. Bunları yaşamış biri olarak tavsiyede bulundum. Güncel rankım immortal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,791
Üyeler
169,341
Son üye
DrKreizler
Top Bottom