Neler Yeni

Sürücü Yüklerken Ekran Gidip Gelmesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mete
Merhaba arkadaşlar,
Yeni aldığım Asus anakart AMD işlemcili bilgisayarıma AMD Graphics Driver kurarken yaklaşık 15-20 dakikadır ekran gidip geliyor. Yaklaşık 2 dakikada bir ekran geliyor, 1 dakika kalıp tekrar geri gidiyor. O sırada herhangi işlem de yaptırmıyor. Bu kadar uzun sürmesi normal midir bu durumun?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
efe araci
20 dakka sürmesi normal değil ama sürücü yüklerken ve güncellerken bu olayların olması normal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
20 dakka sürmesi normal değil ama sürücü yüklerken ve güncellerken bu olayların olması normal.
Neden bu kadar sürmüş olabilir? Beklemeli miyim düzelir diye yoksa müdahale etmeli miyim? Edersem bir sıkıntı yaratır mı?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
efe araci
Neden bu kadar sürmüş olabilir? Beklemeli miyim düzelir diye yoksa müdahale etmeli miyim? Edersem bir sıkıntı yaratır mı?
düzelene kadar bekleyin ekran geldiğinide ne kadar kaldığınıa bakın ilerlemiyorsa bir sorun var bende 10 dakka sürdü çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mete
düzelene kadar bekleyin ekran geldiğinide ne kadar kaldığınıa bakın ilerlemiyorsa bir sorun var bende 10 dakka sürdü çünkü.
Ekran geldiğinde herhangi bir gösterge göstermiyor. Sadece ana ekran ve görev çubuğu gözüküyor. Masaüstündeki klasörler de gözükmüyor. Görev çubuğunda AMD setup simgesi görüyorum ama üzerine tıklattırmıyor dediğim gibi. Ekranda herhangi müdahale yapamıyorum.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
IOBit driver booster programını kullanın sürücülerin en güncelini yükler. Elle yükleme zahmetli olmakta sürücülerde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mete
IOBit driver booster programını kullanın sürücülerin en güncelini yükler. Elle yükleme zahmetli olmakta sürücülerde.
Bu işlemi kesip pc'yi kasa üzerinden kapatsam sıkıntı yaşar mıyım peki? Normal Windows üzerinden kapatma yapamıyorum ekrana müdahale ettirmediği için, mouse oynuyor ama tıklama yapamıyorum.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Windows yüklüyor saten Ekran kartını ben manuel kuruyorum.Bu tip programlarıda önermiyorum kesinlikle alakasız sürücüleri kuruyor bizzat kendim gözümle şahit oldum.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Bu işlemi kesip pc'yi kasa üzerinden kapatsam sıkıntı yaşar mıyım peki? Normal Windows üzerinden kapatma yapamıyorum ekrana müdahale ettirmediği için, mouse oynuyor ama tıklama yapamıyorum.
PC' i kasa üzerinden kapatabilirsiniz bir şey olmaz. Ancak, fare tıklatmaya izin vermiyorsa eğer işlem yapmakta zor olacaktır. Çözüm sistemi sıfırdan tekrar kurmak ve ekran kartını iobit driver booster ile sürücüsünü güncellemek gerekli. Ben hep öyle yapıyorum bir çok makine geliyor bana driver'larını yüklüyorum bu methodla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mete
PC' i kasa üzerinden kapatabilirsiniz bir şey olmaz. Ancak, fare tıklatmaya izin vermiyorsa eğer işlem yapmakta zor olacaktır. Çözüm sistemi sıfırdan tekrar kurmak ve ekran kartını iobit driver booster ile sürücüsünü güncellemek gerekli. Ben hep öyle yapıyorum bir çok makine geliyor bana driver'larını yüklüyorum bu methodla.
Kasa üzerinden bilgisayarı kapattım. Bios sıfırlama ve reset yaptım şimdi hiç görüntü gelmiyor kasayı açınca. Asus logolu ekran geliyordu bios'a erişebiliyordum şimdi ona da erişemiyorum. Nasıl çözerim bunu?

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Facebook
muratist55
Kasa üzerinden bilgisayarı kapattım. Bios sıfırlama ve reset yaptım şimdi hiç görüntü gelmiyor kasayı açınca. Asus logolu ekran geliyordu bios'a erişebiliyordum şimdi ona da erişemiyorum. Nasıl çözerim bunu?
Kasada takılı pil varsa kısa süreliğine çıkartarak yeniden takın. Bios ekranına giriş yapabilirsiniz bu sayede. Diğer taraftan sisteminiz anakartınızın modeline göre bios giriş klavye kısayolunu netten öğrenerek giriş yapmakta sağlanabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,501
Üyeler
169,571
Son üye
kartalim2551
Top Bottom