KadirS01
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 75
- İsim
- Kadir
Selam arkadaşlar, yeni bir sistem topladım. Sistem genel olarak çok iyi ancak çözemediğim bir problem var.
Sistem özellikleri aşağıdaki gibi,
İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 64-bit
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
Bellek (RAM): 32,0GB Dual-Channel
Anakart: MSI B650 GAMING PLUS WIFI (MS-7E26) (AM5)
Grafik Kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti SUPER
Depolama: 953GB KINGSTON SKC3000S1024G
PSU: XIGMATEK MINOTOUR SERİSİ 750W
Sorun ise şu, Mesela masaüstüne müzik dinliyor surf yaparken ekran anlık 1-2 saniyeliğine gidiyor, tak geri geliyor.
Monitör bu süreçte no display moduna geçmiyor, müzik durmuyor. Sadece gelen görüntü 1-2 saniyeliğine siyaha dönüyor.
Ekran kartı problemli değil çünkü sıfır ve, bundan önce de ekran kartım 1 haftalık sıfırdı onda da aynı problem mevcuttu. Yani sıfır kutudan çıkan 2 ekran kartında da aynı problemi yarattı. Herhangi bir driver uyarısı falan da vermiyor. Sadece anlık ekran gidip geliyor. Monitör sağlam, kablo sağlam.
Sistem özellikleri aşağıdaki gibi,
İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 64-bit
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
Bellek (RAM): 32,0GB Dual-Channel
Anakart: MSI B650 GAMING PLUS WIFI (MS-7E26) (AM5)
Grafik Kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti SUPER
Depolama: 953GB KINGSTON SKC3000S1024G
PSU: XIGMATEK MINOTOUR SERİSİ 750W
Sorun ise şu, Mesela masaüstüne müzik dinliyor surf yaparken ekran anlık 1-2 saniyeliğine gidiyor, tak geri geliyor.
Monitör bu süreçte no display moduna geçmiyor, müzik durmuyor. Sadece gelen görüntü 1-2 saniyeliğine siyaha dönüyor.
Ekran kartı problemli değil çünkü sıfır ve, bundan önce de ekran kartım 1 haftalık sıfırdı onda da aynı problem mevcuttu. Yani sıfır kutudan çıkan 2 ekran kartında da aynı problemi yarattı. Herhangi bir driver uyarısı falan da vermiyor. Sadece anlık ekran gidip geliyor. Monitör sağlam, kablo sağlam.
Son düzenleme: