Neler Yeni

Çözüldü✓ Aldığım bilgisayar çalışmadı.

stropa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit Çelik
Merhaba ben yeni bilgisayar aldım. Psu tuşunu açtım, kabloyu taktım ama başlatma tuşuna bastığım an çalışmadı. Bu işlerde yeni olduğumdan dolayı sorun ne bende bilmiyorum. Yardım eder misiniz?

Sistemin linki:

Kasanın linki:

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Aliefe Yıldırım
psu hiç güç mü almıyor ? arkadaki düğmeyi açtınız mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Batuhan Sayılgan
Zaten takılı gelmedi. Kablosunu vs taktım ekran kartının
Hiç anlamıyorsanız hiç kurcalamayın bence iade olarak gönderin sorunla birlikte, o kadar süre kaybemek istemiyorsanız da bırakın anlayan birisi kurcalasın belki kablolamada sıkınttı vardır fotoğraflarda bir şey göremedim düzgün duruyor.

stropa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit Çelik
monitöre takamamış olabilir misin bide çalıştırdıktan sonra anakartta ışık yanjıyormu diye de bak
psu hiç güç mü almıyor ? arkadaki düğmeyi açtınız mı ?
Psu hiç güç almıyor. Zaten alsaydı en azından bilgisayarda bir donanım çalışırdı diye düşünüyorum.
Hiç anlamıyorsanız hiç kurcalamayın bence iade olarak gönderin sorunla birlikte, o kadar süre kaybemek istemiyorsanız da bırakın anlayan birisi kurcalasın belki kablolamada sıkınttı vardır fotoğraflarda bir şey göremedim düzgün duruyor.
İade yollayabilirim ama ekran kartı kutusunu açarken kutuyu parçaladık. O yüzden iade kabul edeceklerini de düşünmüyorum. En kötü ihtimalle bilgisayarcı birine gideceğiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Batuhan Sayılgan
Psu hiç güç almıyor. Zaten alsaydı en azından bilgisayarda bir donanım çalışırdı diye düşünüyorum.

İade yollayabilirim ama ekran kartı kutusunu açarken kutuyu parçaladık. O yüzden iade kabul edeceklerini de düşünmüyorum. En kötü ihtimalle bilgisayarcı birine gideceğiz
Bence büyük bir masrafı yoktur bi bilgisayarcıya götürün muhemelen bi güç girişini tam oturtamamışlardır

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Görkem Çağan
normalde hazır sistemler test edilip yollanıyor ya yolda bişey oldu cihaza yada sizin gözden kaçırıdığınız bişey var

stropa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit Çelik
normalde hazır sistemler test edilip yollanıyor ya yolda bişey oldu cihaza yada sizin gözden kaçırıdığınız bişey var
Evet üzerinde test edildiğine dair bir ibare vardı. Yüksek ihtimalle biz gözden bir şey kaçırıyoruz

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Görkem Çağan
Resimde gözüken power sw yazan kablonun tam oturduğuna veya doğru yere takıldığından emin olur musunuz onun haricinde psu kablonuz tam oturmamış olabilir mi oturup oturmadığına dikkat edin

1741370000054.png

Top Bottom