Neler Yeni

Çözüldü✓ Aldığım bilgisayar çalışmadı.

stropa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit Çelik
Merhaba ben yeni bilgisayar aldım. Psu tuşunu açtım, kabloyu taktım ama başlatma tuşuna bastığım an çalışmadı. Bu işlerde yeni olduğumdan dolayı sorun ne bende bilmiyorum. Yardım eder misiniz?

Sistemin linki:

Kasanın linki:

Bilal539

80+ Silver
Resimde gözüken power sw yazan kablonun tam oturduğuna veya doğru yere takıldığından emin olur musunuz onun haricinde psu kablonuz tam oturmamış olabilir mi oturup oturmadığına dikkat edin

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşın dediği yeri kontrol et burayı tetikleyen kasanın açma tuşu eğer olmaz ise o power sw yi 2 pini kısa devre yap metal bişi ile öyle öalıştırmayı dene belkide kablo kopuk

SavageWarrior

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Ali Dogan
Merhaba ben yeni bilgisayar aldım. Psu tuşunu açtım, kabloyu taktım ama başlatma tuşuna bastığım an çalışmadı. Bu işlerde yeni olduğumdan dolayı sorun ne bende bilmiyorum. Yardım eder misiniz?

Sistemin linki:

Kasanın linki:
Hocam bu size ders olsun. Eskiden paranın degeri varken rahatça bozuyorduk. Bozarak öğreniyorduk. Şimdi durum farklı. Arkadaşlar yardımcı olmuşlar. Kasanın arka kapağını açıp psu dan çıkan kabloları inceleyin. Tak çıkar kablo varsa kontrol edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ad soyad

Sistemin linki:

Kasanın linki:
Bir saçma ama olabilecek öneri de ben vermek isterim. Taktığınız prizde bir sorun olabilir mi? Güç gelmiyorsa arkadaşların dediğini yapmak sorunu burada aramak gerekli.

stropa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit Çelik
Arkadaşın dediği yeri kontrol et burayı tetikleyen kasanın açma tuşu eğer olmaz ise o power sw yi 2 pini kısa devre yap metal bişi ile öyle öalıştırmayı dene belkide kablo kopuk
Sorun prizden kaynaklıymış. Destekleriniz için teşekkür ederim

Top Bottom