Çözüldü✓ Aldığım bilgisayar çalışmadı.

stropa

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba ben yeni bilgisayar aldım. Psu tuşunu açtım, kabloyu taktım ama başlatma tuşuna bastığım an çalışmadı. Bu işlerde yeni olduğumdan dolayı sorun ne bende bilmiyorum. Yardım eder misiniz?

Sistemin linki:

Kasanın linki:

Resimde gözüken power sw yazan kablonun tam oturduğuna veya doğru yere takıldığından emin olur musunuz onun haricinde psu kablonuz tam oturmamış olabilir mi oturup oturmadığına dikkat edin

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşın dediği yeri kontrol et burayı tetikleyen kasanın açma tuşu eğer olmaz ise o power sw yi 2 pini kısa devre yap metal bişi ile öyle öalıştırmayı dene belkide kablo kopuk

Merhaba ben yeni bilgisayar aldım. Psu tuşunu açtım, kabloyu taktım ama başlatma tuşuna bastığım an çalışmadı. Bu işlerde yeni olduğumdan dolayı sorun ne bende bilmiyorum. Yardım eder misiniz?

Sistemin linki:

Kasanın linki:
Hocam bu size ders olsun. Eskiden paranın degeri varken rahatça bozuyorduk. Bozarak öğreniyorduk. Şimdi durum farklı. Arkadaşlar yardımcı olmuşlar. Kasanın arka kapağını açıp psu dan çıkan kabloları inceleyin. Tak çıkar kablo varsa kontrol edin.

Sistemin linki:

Kasanın linki:
Bir saçma ama olabilecek öneri de ben vermek isterim. Taktığınız prizde bir sorun olabilir mi? Güç gelmiyorsa arkadaşların dediğini yapmak sorunu burada aramak gerekli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,654
Üyeler
183,872
Son üye
P.U.T.A.
Geri