Çözüldü✓ Aldığım bilgisayar çalışmadı.

stropa

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba ben yeni bilgisayar aldım. Psu tuşunu açtım, kabloyu taktım ama başlatma tuşuna bastığım an çalışmadı. Bu işlerde yeni olduğumdan dolayı sorun ne bende bilmiyorum. Yardım eder misiniz?

Sistemin linki:

Kasanın linki:

psu hiç güç mü almıyor ? arkadaki düğmeyi açtınız mı ?

Zaten takılı gelmedi. Kablosunu vs taktım ekran kartının
Hiç anlamıyorsanız hiç kurcalamayın bence iade olarak gönderin sorunla birlikte, o kadar süre kaybemek istemiyorsanız da bırakın anlayan birisi kurcalasın belki kablolamada sıkınttı vardır fotoğraflarda bir şey göremedim düzgün duruyor.

monitöre takamamış olabilir misin bide çalıştırdıktan sonra anakartta ışık yanjıyormu diye de bak
psu hiç güç mü almıyor ? arkadaki düğmeyi açtınız mı ?
Psu hiç güç almıyor. Zaten alsaydı en azından bilgisayarda bir donanım çalışırdı diye düşünüyorum.
Hiç anlamıyorsanız hiç kurcalamayın bence iade olarak gönderin sorunla birlikte, o kadar süre kaybemek istemiyorsanız da bırakın anlayan birisi kurcalasın belki kablolamada sıkınttı vardır fotoğraflarda bir şey göremedim düzgün duruyor.
İade yollayabilirim ama ekran kartı kutusunu açarken kutuyu parçaladık. O yüzden iade kabul edeceklerini de düşünmüyorum. En kötü ihtimalle bilgisayarcı birine gideceğiz

Psu hiç güç almıyor. Zaten alsaydı en azından bilgisayarda bir donanım çalışırdı diye düşünüyorum.

İade yollayabilirim ama ekran kartı kutusunu açarken kutuyu parçaladık. O yüzden iade kabul edeceklerini de düşünmüyorum. En kötü ihtimalle bilgisayarcı birine gideceğiz
Bence büyük bir masrafı yoktur bi bilgisayarcıya götürün muhemelen bi güç girişini tam oturtamamışlardır

normalde hazır sistemler test edilip yollanıyor ya yolda bişey oldu cihaza yada sizin gözden kaçırıdığınız bişey var

Resimde gözüken power sw yazan kablonun tam oturduğuna veya doğru yere takıldığından emin olur musunuz onun haricinde psu kablonuz tam oturmamış olabilir mi oturup oturmadığına dikkat edin

1741370000054.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,589
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri