Neler Yeni

3K Civarı PSU'lu Kasa Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Asım Demir
Kasam çok eski olduğundan yeni beyaz renkli kasa arıyorum. Beyaz bir sistem dizeceğim ve kasanın güç kaynağı olması önemli. İleride 240mm sıvı soğutma takmayı düşünüyorum. Bu kasaya 240mm takılır mı? Bütçem 3k'nın üstüne çok çok az çıkar, eğer çok mantıklı bir muadili var ise siyah kasa da alabilirim. Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. https://www.amazon.com.tr/PowerBoost-PB-P801AW-Bilgisayar-Kasası-Temperli/dp/B088GRYCRX/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&s=electronics&sr=1-1#customerReviews

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Görkem Çağan
Powerboost psudan 1 Watt bile vermem sistemime uzak durun kullanmayın kaliteli bir marka değil Everest, Gamepower, Frisby, PowerBoost bu markalardan uzak durun

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
snop02
Yeni sistem dizeceksen dünya para verecegin sistemi bu psu ya mı teslim edeceksin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Asım Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni sistem dizeceksen dünya para verecegin sistemi bu psu ya mı teslim edeceksin
Sıfırdan dizmeyeceğim ama yükseltme yapacağım, belki hepsini de değiştirebilirim parçaların. Ama şu an kasamda dvd girişi var ve bu kadar eski olması sinirimi bozmuyor değil, o yüzden önce kasayı değiştireceğim.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Görkem Çağan
Neden ki, daha önce sorun mu yaşadın?
Dostum firmanın ne bir sitesi var ne bir test belgesi var merdiven altı üretilen bir ürünü niye gidip alayım onca para döktüğüm sistemime akıl karı değil sırf güzel durucak diye sistemi çöpe mi atayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Asım Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum firmanın ne bir sitesi var ne bir test belgesi var merdiven altı üretilen bir ürünü niye gidip alayım onca para döktüğüm sistemime akıl karı değil sırf güzel durucak diye sistemi çöpe mi atayım
Tavsiye için çok sağol, peki önerebileceğin psu'lu kasa var mı? Şu anda bende thermaltake 850w var ama nedir ne değildir bilmiyorum o yüzden psu'lu istiyorum kasayı.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Görkem Çağan
Tavsiye için çok sağol, peki önerebileceğin psu'lu kasa var mı? Şu anda bende thermaltake 850w var ama nedir ne değildir bilmiyorum o yüzden psu'lu istiyorum kasayı.
bütçeni tam söyler misin psunun üstünde modelide yazar bakıp söylersen o konuda da yardımcı olurum kalitesi hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Asım Demir
bütçeni tam söyler misin psunun üstünde modelide yazar bakıp söylersen o konuda da yardımcı olurum kalitesi hakkında
Mesaj otomatik birleştirildi:

3k civarı bir bütçem var. Maalesef üstünde sadece thermaltake yazıyor. Söküp bakma fırsatım da olmadığı için bilmiyorum detayını.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
snop02
thermaltake psunun olusu, powerbostun içinden geçer.
maceraya gerek yok.
hele thermaltake toughpower ise adama dayak atarlar valla😁

Aves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
battal üstündağ
Powerboost psudan 1 Watt bile vermem sistemime uzak durun kullanmayın kaliteli bir marka değil Everest, Gamepower, Frisby, PowerBoost bu markalardan uzak durun
bende var bilgisayarım 7 senelik ama patlamaz di mi?

Top Bottom