Neler Yeni

Ips monitör ışık sızması

cmb19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
CEM BOYRAZ
Merhaba yeni aldığım

Dell G2724D model monitörde ışık sızması var ancak normalmi yoksa çok fazlamı karar veremedim . IPS monitörlerin çoğunda ışık sızması olduğunu biliyorum . Garantiye göndermeme gerek varmı yoksa bu şekilde kullanayımmı fikirlerinizi öğrenmek istedim . Sadece siyah ekranlarda belli oluyor . Normal gözle bakıncada resimlerdeki gibi görünmüyor , kamera ile çekince durum bu şekilde . 15 günü geçtiği için iade hakkım yok en fazla garantiye gönderip ürün sorunlu ise değişim talep edebilirim .​

Ekler

• IMG_1933.jpg
    IMG_1933.jpg
    1.9 MB · Hit: 23
  • IMG_1936.jpg
    IMG_1936.jpg
    1.8 MB · Hit: 19
  • IMG_1937.jpg
    IMG_1937.jpg
    1.7 MB · Hit: 19
  • IMG_1938.jpg
    IMG_1938.jpg
    1.6 MB · Hit: 18
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mehmet
Telefonda her zaman çok gözükür. Önemli olan senin nasıl gördüğün. Siyah ağırlıklı video, dizi, film oyun oynayıp rahatsız edip etmediğine bak. Bazıları çok duyarlı oluyor böyle şeylere, bazılarının umrumda bile olmuyor

cmb19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
CEM BOYRAZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonda her zaman çok gözükür. Önemli olan senin nasıl gördüğün. Siyah ağırlıklı video, dizi, film oyun oynayıp rahatsız edip etmediğine bak. Bazıları çok duyarlı oluyor böyle şeylere, bazılarının umrumda bile olmuyor
Çoğu ips monitörde bu durumun olduğunu bildiğim için , çok problem değil ancak yinede konu hakkında tecrübeli olanların fikrini öğrenmek istedim fazlamı değilmi diye . Siyah ekran dışında zaten belli olan bir durum değil , normalde sevmem bu görüntüyü ama ips panellerde bu durumun olduğunu bildiğim için çokta umursamıyorum , oled paneller çok pahalı olmasa kesinlikle oled tercih ederim ama şimdilik fiyat performans gidiyorum . Garantiye göndermelik bir durum varmı sizce ?

Menace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yağız Erden
Çoğu ips monitörde bu durumun olduğunu bildiğim için , çok problem değil ancak yinede konu hakkında tecrübeli olanların fikrini öğrenmek istedim fazlamı değilmi diye . Siyah ekran dışında zaten belli olan bir durum değil , normalde sevmem bu görüntüyü ama ips panellerde bu durumun olduğunu bildiğim için çokta umursamıyorum , oled paneller çok pahalı olmasa kesinlikle oled tercih ederim ama şimdilik fiyat performans gidiyorum . Garantiye göndermelik bir durum varmı sizce ?
gözüne fotoğraftaki gibi geliyosa ve rahatsız oluyosan garantiye gönderebilir yada iade edip başka bişey alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,389
Üyeler
171,023
Son üye
mksoglu1
Top Bottom