Merhaba yeni aldığım
Çoğu ips monitörde bu durumun olduğunu bildiğim için , çok problem değil ancak yinede konu hakkında tecrübeli olanların fikrini öğrenmek istedim fazlamı değilmi diye . Siyah ekran dışında zaten belli olan bir durum değil , normalde sevmem bu görüntüyü ama ips panellerde bu durumun olduğunu bildiğim için çokta umursamıyorum , oled paneller çok pahalı olmasa kesinlikle oled tercih ederim ama şimdilik fiyat performans gidiyorum . Garantiye göndermelik bir durum varmı sizce ?Telefonda her zaman çok gözükür. Önemli olan senin nasıl gördüğün. Siyah ağırlıklı video, dizi, film oyun oynayıp rahatsız edip etmediğine bak. Bazıları çok duyarlı oluyor böyle şeylere, bazılarının umrumda bile olmuyor
gözüne fotoğraftaki gibi geliyosa ve rahatsız oluyosan garantiye gönderebilir yada iade edip başka bişey alabilirsinÇoğu ips monitörde bu durumun olduğunu bildiğim için , çok problem değil ancak yinede konu hakkında tecrübeli olanların fikrini öğrenmek istedim fazlamı değilmi diye . Siyah ekran dışında zaten belli olan bir durum değil , normalde sevmem bu görüntüyü ama ips panellerde bu durumun olduğunu bildiğim için çokta umursamıyorum , oled paneller çok pahalı olmasa kesinlikle oled tercih ederim ama şimdilik fiyat performans gidiyorum . Garantiye göndermelik bir durum varmı sizce ?