Neler Yeni

James Donkey epic j60 modeli hakkinda yardimci olur musunu,

samett38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Samet
Bütçe
10000
Merhaba hayirli aksamlar bu monitoru almayı düşünüyorum da ghosting vb sorunlar olur mu acaba biliyor musunuz
360 hz 0.5 ms tepkime
Fiyati da ucuz gibi geldi

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Alperen Yılmaz
Merhaba hayirli aksamlar bu monitoru almayı düşünüyorum da ghosting vb sorunlar olur mu acaba biliyor musunuz
360 hz 0.5 ms tepkime
Sadece özelliğe göre bir monitör alınmaz kalite ve kağıtta yazdıklarını vermesi de önemli 10k için ben buna para vermezdim

samett38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece özelliğe göre bir monitör alınmaz kalite ve kağıtta yazdıklarını vermesi de önemli 10k için ben buna para vermezdim
Dogrudur ama bu monitore dair hic bir video bulamadim buraya yazayim dedim kagit ustunde 360 hz 0.5 ms tepkime fast ips

madmadmax

80+
bu fiyata 1080 oldugunu varsayarsak alınır bence ne kadar kötü olabilir yani.
2k olanı alın yani

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
360 hz 0.5 ms tepkime
Deli ghosting olur gibi geliyor bana.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Alperen Yılmaz
alıp kullanmadan bilemeyiz gardeş baktın kaliteli cıkar
Bu markadan ben bu zamana kadar hayır görmedim az para değil boşa mı gitsin yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu fiyata 1080 oldugunu varsayarsak alınır bence ne kadar kötü olabilir yani.
2k olanı alın yani
Hocam siz olsanız ısıtmalı plastik sandalye mi yoksa standart ama rahat sandalye mi alırdınız

madmadmax

80+
Bu markadan ben bu zamana kadar hayır görmedim az para değil boşa mı gitsin yani

Hocam siz olsanız ısıtmalı plastik sandalye mi yoksa standart ama rahat sandalye mi alırdınız
kusen bu markanın kötü oldugunu anlamak icin alıp denemek lazım ya ucuza verip diğer markalarla aynı kalitedeyse

alıp inceleme videosu cekip bize atsan o zaman hak veririm varsayımla konusulmaz

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Alperen Yılmaz
kusen bu markanın kötü oldugunu anlamak icin alıp denemek lazım ya ucuza verip diğer markalarla aynı kalitedeyse

alıp inceleme videosu cekip bize atsan o zaman hak veririm varsayımla konusulmaz
Varsayım değil tecrübe

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
alıp kullanmadan bilemeyiz gardeş baktın kaliteli cıkar
LG gibi Panel üreticiler gibi bir kalite bekleyemezsin.Bu markanın ekipmanlarını kullanmış biri olarak söylüyorum çok kaliteli bir marka değil ve 10k vermem buna şahsen.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Alperen Yılmaz
360 hz 0.5 ms tepkime
Ne tür oyunlar oynayacaksınız sisteminiz nedir ona göre tam ayarında monitör bakabilirim

madmadmax

80+
LG gibi Panel üreticiler gibi bir kalite bekleyemezsin.Bu markanın ekipmanlarını kullanmış biri olarak söylüyorum çok kaliteli bir marka değil ve 10k vermem buna şahsen.
işte alıp denemeden ben kötülemem lg kullandım ondada ısık sızması coktu

Ne tür oyunlar oynayacaksınız sisteminiz nedir ona göre tam ayarında monitör bakabilirim
sgr değerleri falan iyi duruyor yani 1080 p parasına 2 k monitör şans verilebilir

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Alperen Yılmaz
Modele göre değişir ışık sızması biz kalite diyoruz , senin aradığın sadece güç ve performans ilk defa senden görüyorum james donkeye iyi diyen birini

sgr değerleri falan iyi duruyor yani 1080 p parasına 2 k monitör şans verilebilir
Parası değiyorsa sen verebilirsin

Top Bottom