Öneri Toplu Ekipman Tavsiyeleri

Melkiadsk

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar merhaba, 1 yılı aşkın süredir birazdan açıklayacağım ekipmanları kullanıyorum ve oldukça memnundum fakat geçtiğimiz aylarda biraz oyun oynamak istediğimde çok ufak bir drop benzeri bir sorunlar karşılaştım bu yüzden sistemi temelden adım adım yükseltmeye çalışıyorum ve bu aşamada tavsiyelerinizi bekliyorum.

İş olarak yazılım, e-ticaret ve danışmanlık sektöründeyim aynı zamanda görsel video düzenlemeleri de ara sıra yaptığım için monitör özellikleri benim için oldukça önemli. Zaman kaldıkça arkadaşlarımla beraber veya hikaye odaklı oyunlar oynuyorum.

Mevcut sistem özellikleri;

İşlemci: Ryzen 5 3600
Sıvı Soğutma: Rampage AQUA240-RGB (ürün linki)
Ekran Kartı: Gigabyte rx 6700 xt 12GB Ekran kartı
Ram: Kingston RGB Fury Beast 8x4 32GB Ram 3200 mhz
Anakart: MSİ MPG B550 Gaming Carbon Wifi (ürün linki)
Kasa: Rampage Fusion Modeli (ürün linki)
Psu: Sharkoon SHP V2 650W (ürün linki)
Monitör: Monster Aryon A32 (ürün linki)
Klavye-Mouse: Philips SPK8404 Blue Switch +SPK9304 Gaming Mouse
Kulaklık: Gamepower Medusa 7.1

Sıvı soğutma olarak şu ürünü düşünüyorum yine bu ürün içinde tavsiyelerinizi bekliyorum.

Klavye(ürün linki) ve monitör(ürün linki) siparişi vermiş bulunmaktayım, kulaklık olarak da Gamepower Fujini almayı planlıyorum. Ram, ekran kartı ve gerekmediği sürece psu'yu yükseltmeyi düşünmüyorum. Diğer ekipmanlar için(işlemci, sıvı soğutma, anakart, kasa, monitör) sizden tavsiyeler bekliyorum.

En değer verdiğim parçalardan birisi monitör, bu yüzden bir kaç örnek atarak sizin görüşlerinizi almayı planlıyorum ürün 1 ve ürün 2. Uzun süredir 32 inç kullandığım için 27 oldukça küçük geliyor gözüme çift 32 yapmak yerinen çift 27 inç yapmayı planlıyorum fakat onlar için güzel örnek ürünler bulamadım.

Tavsiye ve görüşleriniz için teşekkür ederim.

Ürün linklerini kolay ulaşım olabilsin diye hepsini epey üzerinden verdim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,113
Üyeler
189,038
Son üye
yunusBeko
Geri