TahinPekmez
80+ Gold
Bireysel bir kişinin ticari kart çıkartma yolu var mıdır? telefon almak için
Şahıs şirketi açıp vergi levhası alman gerekiyor. Çok uğraştırıcı bir şey telefon olarak ne alacaksın başka önerilerde bulunabilirimBireysel bir kişinin ticari kart çıkartma yolu var mıdır? telefon almak için
Nasıl bi artısı var telefona ticari kartın hocamBireysel bir kişinin ticari kart çıkartma yolu var mıdır? telefon almak için
Taksit için diyorsan şuan a101 in 3 taksit kampanyası var onun dışında ticari için şirket ve üstüne her ay SGK yatırman lazım bunu sigortalı şekilde birinin yanında çalışıyorsan yapamıyorsun diye biliyorum.Bireysel bir kişinin ticari kart çıkartma yolu var mıdır? telefon almak için
Şahıs şirketi açıp vergi levhası alman gerekiyor. Çok uğraştırıcı bir şey telefon olarak ne alacaksın başka önerilerde bulunabilirim
Uygun fiyatlı bir cihaz direkt alışveriş kredisiyle alın derimonume bir firsat gecti peşine taksitli telefon almak istiyordum. ve ne zamandir da aklımdaydı öğrenmek istiyordum, Türk işi bir sekilde yolu var mi diye.
a101 de sadece iphone biliyorum peşine 3 taksit.
ticari kart bayağı birsey istiyormus, teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Realme C63 256GB 8GB RAM Yeşil Cep Telefonu – Realme Türkiye Garantili - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
ticari kartın nasıl bi avantajı var hocamTaksit için diyorsan şuan a101 in 3 taksit kampanyası var onun dışında ticari için şirket ve üstüne her ay SGK yatırman lazım bunu sigortalı şekilde birinin yanında çalışıyorsan yapamıyorsun diye biliyorum.
pahalı oluyorUygun fiyatlı bir cihaz direkt alışveriş kredisiyle alın derim
taksit olmayan ürüne peşine taksit yapıyor, her şey normal kartta göre 2 kat daha uygunticari kartın nasıl bi avantajı var hocam
Başka yolu yokpahalı oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
taksit olmayan ürüne peşine taksit yapıyor, her şey normal kartta göre 2 kat daha uygun