Neler Yeni

İngilizce Öğrenmek İçin Kurs Önerisi

wruno

80+
seviyem a1/a2 . bu işin püf noktaları nelerdir? sanırım en önemlisi pratik yapabilecegin ingilizce konusan birileri olması etrafında. dolayısıyla bunun icinde ya kurs yada canlı ders gerekiyor sanırım. sürekli reklamlarını gördügüm justenglish openenglish americantime gibi kurumlara gidipte herhangi birinden memnun olan öneren varmı? bunlar haricinde nasıl kendimi geliştirebilirim? suanda sevdigim sarkılardaki bilmedigim kelimeleri not edip ezberlemeye calısıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Oğuzhan
Kurslara para payılmaya hic gerek yok benim bir arkadaş oyunlar sayesine ingilizce öğrendi çoğu kişinin tavsiyesi ilk 1000 kelimeyi ezberleyip ingilizce çizgi film izlemek YouTubeye yaz çıkar

VixToix037

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Berkay Aydın
seviyem a1/a2 . bu işin püf noktaları nelerdir? sanırım en önemlisi pratik yapabilecegin ingilizce konusan birileri olması etrafında. dolayısıyla bunun icinde ya kurs yada canlı ders gerekiyor sanırım. sürekli reklamlarını gördügüm justenglish openenglish americantime gibi kurumlara gidipte herhangi birinden memnun olan öneren varmı? bunlar haricinde nasıl kendimi geliştirebilirim? suanda sevdigim sarkılardaki bilmedigim kelimeleri not edip ezberlemeye calısıyorum.
Kelime öğren arkadaşın dediği film dizi olayı mantıklı pratiğide omeglede falan dene bence kurslara verilen para değmez

wruno

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurslara para payılmaya hic gerek yok benim bir arkadaş oyunlar sayesine ingilizce öğrendi çoğu kişinin tavsiyesi ilk 1000 kelimeyi ezberleyip ingilizce çizgi film izlemek YouTubeye yaz çıkar
Kelime öğren arkadaşın dediği film dizi olayı mantıklı pratiğide omeglede falan dene bence kurslara verilen para değmez
gittinizmi hocam herhangi bir kursa?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
samett
kurslara para verme ingilizce seviyesi iyi olan herkes kelime ezberi öneriyor

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,132
İsim
Mehmet Aslan
kyk bursu alıyorsan ziraat bankası ücretsiz dil eğitimi veriyor. (rosetta stone platformunu ücretsiz kullanabiliyorsun.)

wruno

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
savunma amaclı söylemiyorum ama , benimle sürekli ingilizce konusacak arkadas bulmam , kursun beni belli konularda yönlendirecek olması , devam zorunlulugumun olması vs 6+ taksit yaptırınca çok göze batıcak bi para gibi durmuyor acıkcası. kursa gitmedende kesinlikle yapılabilir ona lafım yok ama eger ayda 3-4 bin tl karsılıgında isim kolaylasıcaksa, sosyalleşicek alan acıcaksa iyi gibi duruyor. ayrıca tüm kelimeleri bilsemde nihayetinde belli bir süre günlük hayatta pratik yapmak lazımki akıcı hale gelebilsin , ee ııı diyecegim zamanları burda çekinmeden atlatabileyim. yanlısmıyım? dedigim gibi bi iddia amaclı söylemiyorum, dogrusunu ögrenmeye calısıyorum.
kurslara para verme ingilizce seviyesi iyi olan herkes kelime ezberi öneriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Oğuzhan
savunma amaclı söylemiyorum ama , benimle sürekli ingilizce konusacak arkadas bulmam , kursun beni belli konularda yönlendirecek olması , devam zorunlulugumun olması vs 6+ taksit yaptırınca çok göze batıcak bi para gibi durmuyor acıkcası. kursa gitmedende kesinlikle yapılabilir ona lafım yok ama eger ayda 3-4 bin tl karsılıgında isim kolaylasıcaksa, sosyalleşicek alan acıcaksa iyi gibi duruyor. ayrıca tüm kelimeleri bilsemde nihayetinde belli bir süre günlük hayatta pratik yapmak lazımki akıcı hale gelebilsin , ee ııı diyecegim zamanları burda çekinmeden atlatabileyim. yanlısmıyım?
İngilizce kelime öğrenmenin ardından çizgi film izlemen zeten onu pekiştirir konuşucak insanda omeglede bulursun

VixToix037

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Berkay Aydın
savunma amaclı söylemiyorum ama , benimle sürekli ingilizce konusacak arkadas bulmam , kursun beni belli konularda yönlendirecek olması , devam zorunlulugumun olması vs 6+ taksit yaptırınca çok göze batıcak bi para gibi durmuyor acıkcası. kursa gitmedende kesinlikle yapılabilir ona lafım yok ama eger ayda 3-4 bin tl karsılıgında isim kolaylasıcaksa, sosyalleşicek alan acıcaksa iyi gibi duruyor. ayrıca tüm kelimeleri bilsemde nihayetinde belli bir süre günlük hayatta pratik yapmak lazımki akıcı hale gelebilsin , ee ııı diyecegim zamanları burda çekinmeden atlatabileyim. yanlısmıyım?
kursta pratik yapmaya olanak varsa olaiblir hocam sizin kararınız nasıl daha iyi öğrenirim derseniz onu seçin

wruno

80+
kursta pratik yapmaya olanak varsa olaiblir hocam sizin kararınız nasıl daha iyi öğrenirim derseniz onu seçin
bende emin olmadıgım icin soruyorum :) . neyse kursa gitmiş birileri varsa daha detaylı tecrübelerini yazarlar konuyu görürlerse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,100
Üyeler
169,671
Son üye
uitykloi897
Top Bottom