Av1 destekliyor ekran kartı çok rahat yapılır YouTube Twitch Kick üzerindenhiçbir şekilde yayına gelmez hocam r5 7600 + rx6650xt ile yayın açarken valo takılabiliyodu sen düşün
hocam fe arc750 dir tahminen tr piyasasında intel harici 750 üreten yok denecek kadar az değil miParçaları da belirtilmemiş ama kötü değildir herhalde. RTX 3050 ekran kartlı sistemi satan da var GTX 1650'li sistemi satan da bu fiyata. Fiyatı, kötü denilen yanlarını absorbe ediyor.
Nays kod tükenmişBİÖĞRENCİ.COM DA 500 LİRA İNDİRİM ALABİLİRSİNİZ, NAYSLA DA 350 LİRA MEDİA MARKT BAKİYESİ KAZANABİLİRSİNİZ, 850 LİRA İNDİRİMLİ ALIR ALACAK KİŞİ HABERİNİZ OLSUN
hocam direk yapıştırıyorum ben bunu
vade farksız taksit + biöğrenci de 500 TL kodu varmış unutma bence en alınabilir a750 sistem buhocam direk yapıştırıyorum ben bunu
Intel'in Arc A750'sidir, yani farklı bir marka da satmadı zaten şimdiye kadar. Parçalarından kasıt anakart, SSD, güç kaynağı gibi bileşenlerdi aslında daha çok.hocam fe arc750 dir tahminen tr piyasasında intel harici 750 üreten yok denecek kadar az değil mi
kurulu gitmesi lazım kardeşim kuramaz uzaktan kurulu hizmetinimi seçmem gerekiyor hocam kurulu gitmesi için 200 TL'yevade farksız taksit + biöğrenci de 500 TL kodu varmış unutma bence en alınabilir a750 sistem bu