Neler Yeni

Çözüldü✓ Xdrive Toryum Mu Xdrive 15Li plusmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
efe arda girgin
Memnun musunuz acaba ? Diğer modeller hakkında bilginiz var mı ve denediniz mi ?
3 şubatta anka gibi modeller 6300 tl olmuş. Acaba xdrive 15'li plus ya da toryum'u indirimdeyken alsam mı :(
Bel , boyun ve sırt ağrılarım var. Ergonomik , ortopedik ve rahat bir koltuk arıyorum. 180 boy ve 65 kilo
https://www.amazon.com.tr/xDrive-Profesyonel-Oyuncu-Koltuğu-Kumaş/dp/B0CRSM6M6B https://www.amazon.com.tr/xDrive-Toryum-Oyuncu-Koltuğu-Siyah/dp/B0B49QJXXD?rnid=21345970031&th=1
ben aşırı memnunum hocam bel ağrılarım gerçekten azaldı ama daha önce profesyonel bir koltuk kullanmamıştım bu yüzden bana güzel geliyorda olabilir tavsiyem başka kişilerdende öneri almanız

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Jiyu
ben aşırı memnunum hocam bel ağrılarım gerçekten azaldı ama daha önce profesyonel bir koltuk kullanmamıştım bu yüzden bana güzel geliyorda olabilir tavsiyem başka kişilerdende öneri almanız
sizin adınıza sevindim , güle güle kullanın. Ne yazık ki herkes farklı telden çalıyor ve kararsız kalıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
efe arda girgin
sizin adınıza sevindim , güle güle kullanın. Ne yazık ki herkes farklı telden çalıyor ve kararsız kalıyorum
teşekkür ederim hocam ben alırken 15li ile toryum arasında kalmıştım toryum kullanan arkadaşlardan sorduğum herkes memnundu ondan dolayı ekstra 500₺ verip 15li almak gereksiz geldi

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Jiyu

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,028
İsim
Selim
teşekkür ederim hocam ben alırken 15li ile toryum arasında kalmıştım toryum kullanan arkadaşlardan sorduğum herkes memnundu ondan dolayı ekstra 500₺ verip 15li almak gereksiz geldi
Bugün 6600tl amazondan xdriver toryum sipariş verdim yarın gelecek bende toryumu beğeniyorum görünüş olarak güzel rahatlık olarak gelince göreceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
efe arda girgin
Bugün 6600tl amazondan xdriver toryum sipariş verdim yarın gelecek bende toryumu beğeniyorum görünüş olarak güzel rahatlık olarak gelince göreceğim.
hayırlı olsun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,106
Üyeler
169,673
Son üye
yasin Bozkurt
Top Bottom