Neler Yeni

Oyun Performansını İyileştirmek İçin Yükseltme Tavsiyeleri

puffle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Yusuf Erdoğan
Merhaba arkadaşlar sistemimi yaklaşık 5 sene önce almıştım abdullah abinin da-sistem 4'ünü kullanıyorum. Son zamanlarda cs2, pubg gibi oyunlarda performansından memnun değilim ne gibi yükseltmeler yapmamı önerirsiniz. Uzun zamandır oyun oynamadığım için bi anda böyle kötü bi durumda olması can sıkıyor o yüzden çözüm yolları arıyorum.

Anakart: B450M S2H
İşlemci: R5 3500X
Ekran Kartı: RX5500 XT 8GB
RAM: 2x8 3200 Mhz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aşırı para harcamak istemiyorum ama çok mantıklı bi durumda yeteri kadar para harcayabilirim.

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Tuğrul
Merhaba arkadaşlar sistemimi yaklaşık 5 sene önce almıştım abdullah abinin da-sistem 4'ünü kullanıyorum. Son zamanlarda cs2, pubg gibi oyunlarda performansından memnun değilim ne gibi yükseltmeler yapmamı önerirsiniz. Uzun zamandır oyun oynamadığım için bi anda böyle kötü bi durumda olması can sıkıyor o yüzden çözüm yolları arıyorum.

Anakart: B450M S2H
İşlemci: R5 3500X
Ekran Kartı: RX5500 XT 8GB
RAM: 2x8 3200 Mhz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aşırı para harcamak istemiyorum ama çok mantıklı bi durumda yeteri kadar para harcayabilirim.
Çok para harcamak istemiyorsanız biosa update atıp bı 5600 çekin idare edecektir.

puffle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Yusuf Erdoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok para harcamak istemiyorsanız biosa update atıp bı 5600 çekin idare edecektir.
Bende öyle düşünüyorum eğer anakart değişme durumu olmazsa en mantıklı seçenek 5600 gibi geliyor. Anakart, işlemci, ram bunları ikinci elde satıp ddr5 am4 bir yükseltme ne kadar maliyeti olur acaba bi de ekran kartından dolayı sıkıntı yaşar mıyım?

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Göktuğ Demircan
Bende öyle düşünüyorum eğer anakart değişme durumu olmazsa en mantıklı seçenek 5600 gibi geliyor. Anakart, işlemci, ram bunları ikinci elde satıp ddr5 am4 bir yükseltme ne kadar maliyeti olur acaba bi de ekran kartından dolayı sıkıntı yaşar mıyım
ekran karti islemciye yetisemeyip darboğaz yapabilir maliyet olarakta ddr5 bir anakart en ucuz ikinci el dersek 2500 gibi islemci de 4/5 e 7500f bulunaviliyor sanirsam 2 bine de 16 gb single kit ram alırsınız ileride ram ekleme ihtimalinize karşı aşağı yukari 9/10 tutabilir

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Tuğrul
Bende öyle düşünüyorum eğer anakart değişme durumu olmazsa en mantıklı seçenek 5600 gibi geliyor. Anakart, işlemci, ram bunları ikinci elde satıp ddr5 am4 bir yükseltme ne kadar maliyeti olur acaba bi de ekran kartından dolayı sıkıntı yaşar mıyım?
Çok para harcamak istemiyorum diyorsunuz ben de sizin gibi düşünüyordum ama en son imzamdaki sistemi topladım. Eğer gerçekten benim ekstra bir beklentim yok 2K monitöre geçmeyeceğim diyorsanız gerek yok. Dediğim gibi BIOS update atıp 5600 çekip ilerleyen zamanlarda ekran kartını değiştirebilirsiniz. İçinize sinmiyorsa en mantıklı seçenek yeni sistem toplayıp eski sistemi satmak.

Top Bottom