kafalar iyice karıştı![]()
MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.609,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ekran kartım nvidia 4070 gsync desteği yok galiba bunun tam göremedim![]()
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Birkaç ay önce çok araştırdım. Hatta alıp, iade ettiğim monitörler oldu. Son olarak bunda karar kıldım ve memnunum. Tavsiye ederim. Cuma geceleri incehesap’ta indirime giriyor çoğu zaman…kafalar iyice karıştı
bu samsung g6 yı alıcam ama benim ekran kartı nvidia gsync var bunda freesync diyor bir sıkıntı yaşamayız heralde çok anlamam bu işlerdenBütçe çıkarsa MSI G274QPX, çıkmazsa kavisli olarak Samsung Odyssey G6 G65B, düz olarak Philips Evnia 27M2N5500.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung Odyssey G6 G65B Samsung Shop üzerinden öğrenci indirimi ile 9.779 TL'ye alınabiliyor
Edu ya da k12 uzantılı mailin varsa Samsung Shoptan al bence. 9779 TL'ye alabiliyorsun. İade konusunda hiçbir sorun çıkarmıyorlar.samsung gpn teknoloji satışı hepsiburada da 6 taksit yapıyor 10700 e. peşin piyatına alıyom bunu ya
bu samsung g6 yı alıcam ama benim ekran kartı nvidia gsync var bunda freesync diyor bir sıkıntı yaşamayız heralde çok anlamam bu işlerden
hoca ips panel alsan daha iyi olur sen bilirsin yine de, samsung va panelsamsung gpn teknoloji satışı hepsiburada da 6 taksit yapıyor 10700 e. peşin piyatına alıyom bunu ya
bu samsung g6 yı alıcam ama benim ekran kartı nvidia gsync var bunda freesync diyor bir sıkıntı yaşamayız heralde çok anlamam bu işlerden
Her VA panelin aynı olmadığını hepinize öğreteceğiz inşallahhoca ips panel alsan daha iyi olur sen bilirsin yine de, samsung va panel
VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO-3 27'' 1Ms 240Hz IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO-3 27'' 1Ms 240Hz IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com