Neler Yeni

Hem kendimi savunma hem kas kazanıp fit olmak için spor önerisi

raxon46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yuşa Eskalen
arkadaşlar yaşım 23 ağustos ayında askere gidicem askere gidene kadar hem kendimi savunma hem de fit esneklik kazanmak için spor önerisi yapar ısınız

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Göktuğ Demircan
şimdi hocam hepsi icin farkli bir dal gerekiyor eger esneklik dersen jimnastik gibi birsey yapman lazim savunma amacli dersen boks gibi dövüş sporlarina gitmen lazim bunlarda geliştirdiğin vücut ta nasıl desem estetik olmaz belki ama hangisine yaptığına göre bazı bölgelerde yoğunlaşma olabilir mesela jimnastikte bilek ve kol gücü daha ön planda olabilir gibi gibi

raxon46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yuşa Eskalen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi hocam hepsi icin farkli bir dal gerekiyor eger esneklik dersen jimnastik gibi birsey yapman lazim savunma amacli dersen boks gibi dövüş sporlarina gitmen lazim bunlarda geliştirdiğin vücut ta nasıl desem estetik olmaz belki ama hangisine yaptığına göre bazı bölgelerde yoğunlaşma olabilir mesela jimnastikte bilek ve kol gücü daha ön planda olabilir gibi gibi
kanka kendimi savunmayı çok bilen biri değilim genelde sokak kavgasında falan paldır küldür dalan biriyim sinirime hakim olamıyorum sinirlenmesemde karşıya vurasım bile gelmiyor hem bunun önüne geçmek istiyorum hem biraz kilo fazlalığım var onu düzeltmek için sormuştum

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Göktuğ Demircan
boks olabilir ha dersen ben bacağımı daha cok kullanirim muay thai de super, yerde kavga etmek istersen de güreş mevcut 3 dövüş dalında da zaten kendini gostermek icin, kondisyonunu arttırmak icin illaki koşu yapman diyet yapman gerekir

raxon46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yuşa Eskalen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
boks olabilir ha dersen ben bacağımı daha cok kullanirim muay thai de super, yerde kavga etmek istersen de güreş mevcut 3 dövüş dalında da zaten kendini gostermek icin, kondisyonunu arttırmak icin illaki koşu yapman diyet yapman gerekir
Muay thai mi iyi olur kick boksmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,549
Üyeler
170,381
Son üye
kimonosman
Top Bottom