hyperFREAK47
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki jsga jamyo hakkında bilginiz varmı?
1.25 e 1.50 çıktı hocam.Aslında tüm harp okulları için kusursuz olmak gerek buna astsubay okulları da dahil . HHO nun diğer okullardan tek farkı skolyozda 0 derece istemesi .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aslında tüm harp okulları için kusursuz olmak gerek buna astsubay okulları da dahil . HHO nun diğer okullardan tek farkı skolyozda 0 derece istemesi .
Büyük ihtimalle G kuvvetinden ötürü 0 derece isteniyor . Gerçi okula giren 250 kişiden taş çatlasa 10 tanesi f16 pilotu oluyor .Katı bir şekilde herkesde 0 derece istemesi bence saçma.
Sizin miyop astigmat kaç derece çıktı?
Sizin miyop astigmat kaç derece çıktı?
Dediğimiz gibi HHO içşn değilse problem yaratmaz. Ben edindiğim deneyimden bahsedecek olursam bir sorunu olmamasına rağmen elenen kimseyi görmedim. Bence onlar kendini biraz naza çekiyor. Torpil konusuna gelirsek de torpilin dönemediği tek yer olabilir sanırım. Havacı bir Astsubayın Karacı bir Yüzbaşının oğlunu araya sokmasına itiraz ettiğiniz ve şikayet edeceğini söylediğine dahi şait oldum.Hocam üzmek istemem ama eleme ihtimalleri yüksek. En ufak bir problemde bile sağlık kontrollerinde eleme yapıyorlar. Hatta yeri geliyor bir sorunun olmasına bile gerek kalmıyor yine eleniyorsun. Aynı olayı yaşamış tanıdıklarım vardı onlara dayanarak söylüyorum. Bu tarz kadrolar seçilirken torpilin eksik olmadığı yerlerde bir de sizin skolyoz problem yaratacaktır.
Jaga Jandarma Subaylık, Jamyo ise Jandarma Astsubaylık. Yanlış hatırlamıyorsam bunların fiziki mülakatı parkur. MSÜ deki gibi koşu, şınav ve mekik değil.Peki jsga jamyo hakkında bilginiz varmı?
Valla ben iki kere denemiş biri olarak söylediklerimin arkasındayım. Benim girdiğim 2020 ve 2021 yıllarında bu tarz olaylar vardı. Ayrıca KHO, HHO, DHO farketmez skolyoz her türlü problem yaratacaktır. Neticede orduya asker seçiliyor. Bu tarz olaylara çok dikkat ediyorlar.1.25 e 1.50 çıktı hocam.
Dediğimiz gibi HHO içşn değilse problem yaratmaz. Ben edindiğim deneyimden bahsedecek olursam bir sorunu olmamasına rağmen elenen kimseyi görmedim. Bence onlar kendini biraz naza çekiyor. Torpil konusuna gelirsek de torpilin dönemediği tek yer olabilir sanırım. Havacı bir Astsubayın Karacı bir Yüzbaşının oğlunu araya sokmasına itiraz ettiğiniz ve şikayet edeceğini söylediğine dahi şait oldum.
Jaga Jandarma Subaylık, Jamyo ise Jandarma Astsubaylık. Yanlış hatırlamıyorsam bunların fiziki mülakatı parkur. MSÜ deki gibi koşu, şınav ve mekik değil.
Farklı konu aç cevap vereyim beni de etiketle.Hocam bide göz çizdirme ile ilgili tecrübesi olan varmı acaba?
Denk gelmiş olmanıza şaşırmam o tarz olaylara. Her yerde her türlü iş dönüyor olabilir. Skolyoz da her türlü problem yaratır ama bu arkadaşın ki yaratmaz. Bunun dereceleri var HHO için bu derece daha düşük. KHO, DHO ve Astsubaylıklar içinse daha yüksek.Valla ben iki kere denemiş biri olarak söylediklerimin arkasındayım. Benim girdiğim 2020 ve 2021 yıllarında bu tarz olaylar vardı. Ayrıca KHO, HHO, DHO farketmez skolyoz her türlü problem yaratacaktır. Neticede orduya asker seçiliyor. Bu tarz olaylara çok dikkat ediyorlar.
Jandarma TSK'dan bağımsız ve ya tamamen ayrı bir birim değil ama bir çok konuda, özellikle iç işleri bakanlığına dahil olduğundan beri eskiye göre ve şimdiki diğer alanlara göre daha rahat. Bundan dolayı girmesi daha zor ve MSÜ kadar çok kişi almıyor.Alımları nasıl peki ben aslında tskdan çok jandarma istiyorum zaten ayrı bir birim gibi artık
Dostum sağlık yönetmeliğinde ne yazarsa o . Bir arkadaşım sağlık testinde tam 4 tane Tanı aldı ama elenmedi. 0.25 miyop 0.25 astigmat 3 derece skolyoz ve spina bifida occulta . Tabi hho olsa 3 derece skolyoz ve spina bifida occultadan elenirdi orası ayrı.Demek istediğim her Tanı aldığında elendin diye bir şey yok .Valla ben iki kere denemiş biri olarak söylediklerimin arkasındayım. Benim girdiğim 2020 ve 2021 yıllarında bu tarz olaylar vardı. Ayrıca KHO, HHO, DHO farketmez skolyoz her türlü problem yaratacaktır. Neticede orduya asker seçiliyor. Bu tarz olaylara çok dikkat ediyorlar.
Minimal mitral yetmezlik de aldı kalpten kodu A42F1 Di yanlış hatirlamiyorsam. Bunda da sorun olmadı 2. Derece mitral de sorun oluyormuş.Dostum sağlık yönetmeliğinde ne yazarsa o . Bir arkadaşım sağlık testinde tam 4 tane Tanı aldı ama elenmedi. 0.25 miyop 0.25 astigmat 3 derece skolyoz ve spina bifida occulta . Tabi hho olsa 3 derece skolyoz ve spina bifida occultadan elenirdi orası ayrı.Demek istediğim her Tanı aldığında elendin diye bir şey yok .