5k ya zor artık oyuncu koltuğu bulmakfiyatına göre hak eden bir oyuncu koltuğu öneriniz var mı acaba bütçe olarak 4 5 bin yeter mi bilmiyorum ama siz gene de önerilerinizi atarsanız sevnirim
ne kadar lazım5k ya zor artık oyuncu koltuğu bulmak
min 6 6.5ne kadar lazım
hocam o cok fp geliyor bana ayak uzatması filan sadece tekerlek kısımlarındaki yerler plastikmiş cok dayanmaz diyorlar bide masaj işi boş diyorlarFashcolle alınabilir bizzat kendim kullanıyorum
öner kral sen bi bana bakayım inceleyimmin 6 6.5
hocam o cok fp geliyor bana ayak uzatması filan sadece tekerlek kısımlarındaki yerler plastikmiş cok dayanmaz diyorlar bide masaj işi boş diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
öner kral sen bi bana bakayım inceleyim
Masaj gayet iyi ayrıca tekerlek 50-100 tl bir şey kırılsa alırsınhocam o cok fp geliyor bana ayak uzatması filan sadece tekerlek kısımlarındaki yerler plastikmiş cok dayanmaz diyorlar bide masaj işi boş diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
öner kral sen bi bana bakayım inceleyim
link var mı kullandığın ürününMasaj gayet iyi ayrıca tekerlek 50-100 tl bir şey kırılsa alırsın
link var mı kullandığın ürünün
deri olması problem değil mi hocam adana da yaşıyorum sıcakta ne olur buna![]()
Fashcolle Dynamic Masajlı Gri-Siyah Oyuncu Koltuğu Fiyatları ve Özellikleri
Fashcolle Dynamic Masajlı Gri-Siyah Oyuncu Koltuğu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bence çok da bi problem olmazderi olması problem değil mi hocam adana da yaşıyorum sıcakta ne olur buna
böyle şeyler almak yerine ofis sandalyesi alın daha sağlam ve uzun ömürlü olur![]()
Fashcolle Dynamic Masajlı Gri-Siyah Oyuncu Koltuğu Fiyatları ve Özellikleri
Fashcolle Dynamic Masajlı Gri-Siyah Oyuncu Koltuğu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com