- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hocam öyle yaparsam satamam arabayı elimde patlaryani hocam tramer işlesin istemiyorsan sanayide yaptırabilirsin bunu ama fiat servisi garantiden çıkarır büyük ihtimal o da var.
Yok hocam öyle yaparsam satamam arabayı elimde patlaryani hocam tramer işlesin istemiyorsan sanayide yaptırabilirsin bunu ama fiat servisi garantiden çıkarır büyük ihtimal o da var.
hocam orası burası ayrı oynanmış arabalar satılıyor sizin aracınız niye satılmasın.Yok hocam öyle yaparsam satamam arabayı elimde patlar
Hocam farın kendisi çok pahalı sanayiye girersem garanti de giderHocam sanayide o tamponu öyle bir yapıyorlarki sanırsın bayiden sıfır çıkmış.
Bence servise hiç bulaşma tramer falan madem korkuyorsun.
Tampona Göçük Düzeltme + Boya
Farı da yeni alırsın tertemiz olur.
Servise girsen en kötü 40-50K tramer yazar.
Burada 10K lık iş var.
Doğru diyorsunuz da hocam ben yeni model herhangi araba alsam servis dışı işlem görenleri almam açıkçasıhocam orası burası ayrı oynanmış arabalar satılıyor sizin aracınız niye satılmasın.
Hocam o zaman sana servisten başkası gelmez.Hocam farın kendisi çok pahalı sanayiye girersem garanti de gider
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru diyorsunuz da hocam ben yeni model herhangi araba alsam servis dışı işlem görenleri almam açıkçası
Amin hocam Allah kimseye göstermesin. Tramer vs neyse artık yaptırayım sigortadan ne diyim artık. Bir de değer kaybı nasıl hesaplanıyor?Hocam o zaman sana servisten başkası gelmez.
Geçmiş olsun.Allah birdaha göstermesin.Kazasız belasız.
Evet doğru diyorsunuz da tanıdığım tampondanbdeger kaybı almıştı ondan dolayı sordum yoksa bende alınmıyor sanıyordumön tampon boyasına bile bakmıyorlar. buradan ne değer kaybı çıkabilir ki? far da plastik parça
hocam bızımde arka tampon ve arka kapılar hasarlıydı deger kaybı kapılardan dolayı aldık tampon olsa alırmıydık emın degılımEvet doğru diyorsunuz da tanıdığım tampondanbdeger kaybı almıştı ondan dolayı sordum yoksa bende alınmıyor sanıyordum
Doğrudur hocam teşekkürler . Bu konuları bilmediğim için soruyorum sadece. Duymadığım isitmedigim hakaret kalmadıhocam bızımde arka tampon ve arka kapılar hasarlıydı deger kaybı kapılardan dolayı aldık tampon olsa alırmıydık emın degılım
ne dıye hakaret edıyorlar kine herkes herseyi bilecek diye bısey yok benımde basıma gelmese bende bilmiyordum meselaDoğrudur hocam teşekkürler . Bu konuları bilmediğim için soruyorum sadece. Duymadığım isitmedigim hakaret kalmadı![]()
hesapla ne kadar alabiliyor mussun.Evet doğru diyorsunuz da tanıdığım tampondanbdeger kaybı almıştı ondan dolayı sordum yoksa bende alınmıyor sanıyordum
Cahilinden tut teneke araba diyene kadarne dıye hakaret edıyorlar kine herkes herseyi bilecek diye bısey yok benımde basıma gelmese bende bilmiyordum mesela
Hocam tramere gireceğim için avukatla devam edecem. Tramer bedeli kadar alırsın diyorlar genelde. Bilgim yoktur amahesapla ne kadar alabiliyor mussun.
sigortaya mail atarsan ve sigorta vermek isterse 4bilemedin 5bin tl iyi niyetten verebiliyor onun dışında bisey alamazsın