Neler Yeni

Yardım Araba kaza sonrası onarım

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
okr

alperener

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alperen
Hocam sanayide o tamponu öyle bir yapıyorlarki sanırsın bayiden sıfır çıkmış.
Bence servise hiç bulaşma tramer falan madem korkuyorsun.
Tampona Göçük Düzeltme + Boya
Farı da yeni alırsın tertemiz olur.
Servise girsen en kötü 40-50K tramer yazar.
Burada 10K lık iş var.
Hocam farın kendisi çok pahalı sanayiye girersem garanti de gider
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam orası burası ayrı oynanmış arabalar satılıyor sizin aracınız niye satılmasın.
Doğru diyorsunuz da hocam ben yeni model herhangi araba alsam servis dışı işlem görenleri almam açıkçası

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,479
İsim
.
Hocam farın kendisi çok pahalı sanayiye girersem garanti de gider

Doğru diyorsunuz da hocam ben yeni model herhangi araba alsam servis dışı işlem görenleri almam açıkçası
Hocam o zaman sana servisten başkası gelmez.
Geçmiş olsun.Allah birdaha göstermesin.Kazasız belasız.

alperener

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alperen
Hocam o zaman sana servisten başkası gelmez.
Geçmiş olsun.Allah birdaha göstermesin.Kazasız belasız.
Amin hocam Allah kimseye göstermesin. Tramer vs neyse artık yaptırayım sigortadan ne diyim artık. Bir de değer kaybı nasıl hesaplanıyor?
Plastik aksam diye vermiyor demeyin bende öyle biliyordum tanıdığımin tampona vurdular o almıştı

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
fb düşmanı
ön tampon boyasına bile bakmıyorlar. buradan ne değer kaybı çıkabilir ki? far da plastik parça

alperener

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alperen
ön tampon boyasına bile bakmıyorlar. buradan ne değer kaybı çıkabilir ki? far da plastik parça
Evet doğru diyorsunuz da tanıdığım tampondanbdeger kaybı almıştı ondan dolayı sordum yoksa bende alınmıyor sanıyordum

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Evet doğru diyorsunuz da tanıdığım tampondanbdeger kaybı almıştı ondan dolayı sordum yoksa bende alınmıyor sanıyordum
hocam bızımde arka tampon ve arka kapılar hasarlıydı deger kaybı kapılardan dolayı aldık tampon olsa alırmıydık emın degılım

alperener

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alperen
hocam bızımde arka tampon ve arka kapılar hasarlıydı deger kaybı kapılardan dolayı aldık tampon olsa alırmıydık emın degılım
Doğrudur hocam teşekkürler . Bu konuları bilmediğim için soruyorum sadece. Duymadığım isitmedigim hakaret kalmadı 🥲

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Doğrudur hocam teşekkürler . Bu konuları bilmediğim için soruyorum sadece. Duymadığım isitmedigim hakaret kalmadı 🥲
ne dıye hakaret edıyorlar kine herkes herseyi bilecek diye bısey yok benımde basıma gelmese bende bilmiyordum mesela

eneskaya6

80+ Silver

alperener

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alperen
ne dıye hakaret edıyorlar kine herkes herseyi bilecek diye bısey yok benımde basıma gelmese bende bilmiyordum mesela
Cahilinden tut teneke araba diyene kadar 🥲 halbuki ben o arabayı zor almıştım haberleri yok

hesapla ne kadar alabiliyor mussun.

sigortaya mail atarsan ve sigorta vermek isterse 4bilemedin 5bin tl iyi niyetten verebiliyor onun dışında bisey alamazsın
Hocam tramere gireceğim için avukatla devam edecem. Tramer bedeli kadar alırsın diyorlar genelde. Bilgim yoktur ama

eneskaya6

80+ Silver
Bildiğim için söylüyorum g.tumden uydurmuyorum. Nasıl hesaplandığını da attım sana otur hesapla 4,5 tane etken ile hesaplanıyor.

Basit örnek vereyim arac rayic bedeli 1.380.000, Tramer 98k, km 82bin işlemler tampon boyası + far değişimi resmî gazete de yayınlanan Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk SigortasıGenel Şartlarında Değişiklik Yapılmasına Dair Genel Şartlar, "Ek-1 Değer Kaybı Tazminatı Hesaplaması" tablosunda yer alan kriterler esas alınarak, mağdur aracın meydana gelen kaza sonrası uğradığı değer kaybının (Ekli Formül tablo ile) 8.694 TL olduğu tespit edilmiştir.

Senin arabanin bedeli daha düşük, tramerin daha az alacağın para maks 5bin tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,100
Üyeler
170,472
Son üye
hasancnyldz
Top Bottom