thezkNN 80+ Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 19 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Yusuf Özkan Cumartesi, 19:27 #1 İnternet paketimde aylık 5 gb fizy paketi var. Fizy kullanılır mı?
arda.wqqp 80+ Bronze Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 519 Dahası Reaksiyon skoru 173 Yaş 16 Konum Bursa İsim Arda İlgilendiği Kategoriler teknoloji Instagram arda.wqqp Cumartesi, 19:31 #2 Evde internet varsa kullanmaya gerek yok bence zaten şarkı dinleyerek 5 gb interneti bitirmek zor olur diye düşünüyorum
Evde internet varsa kullanmaya gerek yok bence zaten şarkı dinleyerek 5 gb interneti bitirmek zor olur diye düşünüyorum
thezkNN 80+ Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 19 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Yusuf Özkan Cumartesi, 19:34 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 arda.wqqp yazmış: Evde internet varsa kullanmaya gerek yok bence zaten şarkı dinleyerek 5 gb interneti bitirmek zor olur diye düşünüyorum Devamı için tıklayın... Daha çok fizy nin arayüzünü merak etmiştim
arda.wqqp yazmış: Evde internet varsa kullanmaya gerek yok bence zaten şarkı dinleyerek 5 gb interneti bitirmek zor olur diye düşünüyorum Devamı için tıklayın... Daha çok fizy nin arayüzünü merak etmiştim
arda.wqqp 80+ Bronze Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 519 Dahası Reaksiyon skoru 173 Yaş 16 Konum Bursa İsim Arda İlgilendiği Kategoriler teknoloji Instagram arda.wqqp Cumartesi, 19:35 #4 thezkNN yazmış: Daha çok fizy nin arayüzünü merak etmiştim Devamı için tıklayın... Denemek için indirip bakın hocam bir şey kaybetmezsiniz ama ben nedense fizyde tüm şarkılar yoktu diye hatırlıyorum
thezkNN yazmış: Daha çok fizy nin arayüzünü merak etmiştim Devamı için tıklayın... Denemek için indirip bakın hocam bir şey kaybetmezsiniz ama ben nedense fizyde tüm şarkılar yoktu diye hatırlıyorum
bugraaykac 80+ Bronze Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 1,147 Dahası Reaksiyon skoru 518 İsim Buğra Aykaç Cumartesi, 19:38 #5 Fizy'yi bilemem de her şarkı olmasa bile TRT Dinle tercihimdir. Her şarkı olmasa bile dedik yine gülücük yedik ne alakaysa artık? Son düzenleme: Cumartesi, 19:48
Fizy'yi bilemem de her şarkı olmasa bile TRT Dinle tercihimdir. Her şarkı olmasa bile dedik yine gülücük yedik ne alakaysa artık?
thezkNN 80+ Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 19 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Yusuf Özkan Cumartesi, 19:43 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 arda.wqqp yazmış: Denemek için indirip bakın hocam bir şey kaybetmezsiniz ama ben nedense fizyde tüm şarkılar yoktu diye hatırlıyorum Devamı için tıklayın... Doğrudur, bir deneyeyim
arda.wqqp yazmış: Denemek için indirip bakın hocam bir şey kaybetmezsiniz ama ben nedense fizyde tüm şarkılar yoktu diye hatırlıyorum Devamı için tıklayın... Doğrudur, bir deneyeyim
Kürşat Arslan 80+ Silver Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3,496 Dahası Reaksiyon skoru 1,618 Konum Ankara İsim Kürşat Arslan İlgilendiği Kategoriler İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ Cumartesi, 19:50 #7 Fizy premium ücretli versiyonu almazsan 5 para etmez. Arada bedava veya 3-5 TL'ye kampanya yapıyor. Ama bedava bile olsa iyi değil.
Fizy premium ücretli versiyonu almazsan 5 para etmez. Arada bedava veya 3-5 TL'ye kampanya yapıyor. Ama bedava bile olsa iyi değil.
•KoRkMaZ• 80+ Bronze Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 1,788 Dahası Reaksiyon skoru 617 İsim Hasan Korkmaz İlgilendiği Kategoriler OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI Cumartesi, 19:52 #8 fizy de bazı şarkılar yok hatrı sayılır sayıda o yüzden iptal etmiştim