Neler Yeni

AKKO 5075B vs AKKO MONSGEEK FUN60 pro

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Can Mert
bu iki klavye arasında kaldım. fun60 fiyatına göre dolu dolu bir klavye sadece %60 olması çok zorluk yaratır mı acaba. Elimde apex3 tkl var fps oyunları dışında onu kullanırım diye düşünüyorum. Böyle bi durumda fun60 mantıklı geliyor. Sizce hangisi daha mantıklı olur ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Berker Mısırlıoğlu
eğer hala almadıysan, cs'dir valorant'tır vs. Hard core rekabetci oynarım falan dersen fun60 al ama kullanışlı olması hissiyat ve sesi önemsiyorsan 5075b daha iyidir. açıkçası bu 8k hz polling rate gibi özellikler bana fazla reklam ve işe yaramaz geliyor. yani 1ms zaten çok küçük bir süre 5 ms olsa bile hissetmeyeceksin 0.125ms olsa ne farkeder. Belki snaptap işe yarayabilir ama farkedilir bir etki olduğunu düşünmüyorum. manyetik switchlerin hissiyatı ve sesi kötü diye biliyorum. performans vs istiyorsan fun60, rahat edeyim iyi hissettirsin dersen 5075b. bence 5075b

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Can Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer hala almadıysan, cs'dir valorant'tır vs. Hard core rekabetci oynarım falan dersen fun60 al ama kullanışlı olması hissiyat ve sesi önemsiyorsan 5075b daha iyidir. açıkçası bu 8k hz polling rate gibi özellikler bana fazla reklam ve işe yaramaz geliyor. yani 1ms zaten çok küçük bir süre 5 ms olsa bile hissetmeyeceksin 0.125ms olsa ne farkeder. Belki snaptap işe yarayabilir ama farkedilir bir etki olduğunu düşünmüyorum. manyetik switchlerin hissiyatı ve sesi kötü diye biliyorum. performans vs istiyorsan fun60, rahat edeyim iyi hissettirsin dersen 5075b. bence 5075b
usta aldım klavyeyi switch hissiyatı ve sesi beni tatmin etti açıkçası ben de biraz önyargılıydım çünkü. Eksi yanı sadece ok tuşları yok o da normal 60 bir klavye olduğu için ve İngilizce klavye. Türkçe karakterler var ama sadece simgeleri farklı noktalı virgül Ş harfi gibi . Ama makro atadıktan sonra iş kolaylaşıyor çok zorlamadı beni. Işıkları da tatmin edici akıcı parlak. Driver ı da sıkıntısız yükleyip kullanabiliyorum. Tekrardan switch sesine değinmek isterim sesi normal switchlere göre daha bi tok hafif bir klavye değil ağırlığı var ele alınca. ayakları iki kademeli yükseltmeye sahip bende büyük Mouse pad olmasına rağmen onun üstünde bile zor hareket ettiriliyor. Düşünenler almak isteyenler için görüşlerim böyle.

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ahmet
usta aldım klavyeyi switch hissiyatı ve sesi beni tatmin etti açıkçası ben de biraz önyargılıydım çünkü. Eksi yanı sadece ok tuşları yok o da normal 60 bir klavye olduğu için ve İngilizce klavye. Türkçe karakterler var ama sadece simgeleri farklı noktalı virgül Ş harfi gibi . Ama makro atadıktan sonra iş kolaylaşıyor çok zorlamadı beni. Işıkları da tatmin edici akıcı parlak. Driver ı da sıkıntısız yükleyip kullanabiliyorum. Tekrardan switch sesine değinmek isterim sesi normal switchlere göre daha bi tok hafif bir klavye değil ağırlığı var ele alınca. ayakları iki kademeli yükseltmeye sahip bende büyük Mouse pad olmasına rağmen onun üstünde bile zor hareket ettiriliyor. Düşünenler almak isteyenler için görüşlerim böyle.
Hocam cs de snaptap açılabiliyor mu
Hayırlı olsun bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Can Mert
Hocam cs de snaptap açılabiliyor mu
Hayırlı ols
hocam cs de denemedim. denediğimde hesabın banlanma riski olabilir bildiğim kadarıyla. Yanlış bilmiyorsam cs de yasak o özellik fark edildiğinde ban atılabiliyo galiba. ama aktif olarak valorantta kullandım ve çalışıyo bi sıkıntı çıkmadı.

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ahmet
hocam cs de denemedim. denediğimde hesabın banlanma riski olabilir bildiğim kadarıyla. Yanlış bilmiyorsam cs de yasak o özellik fark edildiğinde ban atılabiliyo galiba. ama aktif olarak valorantta kullandım ve çalışıyo bi sıkıntı çıkmadı.
Hocam cevabınız için teşekkür ederim rapid trigger kullanabiliyo muyuz peki cs de

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,542
İsim
Baran Kut
Hocam cevabınız için teşekkür ederim rapid trigger kullanabiliyo muyuz peki cs de
rapid triggerda sıkıntı yok , snap tap'te var. Geçen farkında olmadan açık kaldı başka oyunda kullanıyordum, nasıl sistem yakaladı bilmiyorum ama otomasyondan oyundan atıldın dedi. Uyarı olarak attı ama geri joinledim ve kapadım hemen ayarı.

Otomasyondan atıldığımı da bana söylemedi, oyundakilere yazmış arkadaşlar olmasa öğrenemeyecektim atılma sebebimi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Can Mert
Tam ikisi arasındaki farka bakıyodum. A ve D ye basıp çekme olayı denilen şey snap tap dedikleri olay ben onu denedim sıkıntı çıkartmadı ama oyunların bazılarında arkadaşın dediği gibi atabilir. Cs de bildiğim kadarıyla üstte dediğim gibi hile olarak geçiyo ve ban sebebi. Diğer rapid olanı denemedim açıkçası çok bi ihtiyaç duymadım o özelliğe şu an. Switchlerin basım aralığını çoğu zaman değiştirdiğim oluyor ama lolde istemeden skill attığım çok oldu . Valorantta hassas ayarda ayarlayıp girmemden kaynaklı olarak. Basım aralığını değiştirince her oyunda rahatlattı diyebilirim. Klavye ile ilgili başka sorun varsa sorabilirsin.

Top Bottom