Neler Yeni

AKKO FUN60 Serisi Alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ömer faruk
Hocam tuşa bastığında algılıyor nasıl ağrı yapar onu anlamadım. Mekanik daha yorucu mantıken. Dokunduğunda algılayan bir tuş yapısı niye zor olsun? Yanlış anlamayın yani mantığım almıyor o yüzden diyorum.
klavyeyi dokunmatik ekran gibi kullanmıyosun dokunduğunda algılasa da o tuşu sonuna kadar basıyorsun sonuçta ve basım ağırlığı yüksek olduğu için zaman içinde ağrı yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

madlion kötü alma akko daha iyidir

o ayarlanmıyormu
beyler switchlerdeki yay ağırlığından bahsediyorum anlaması bu kadar zor olmasa gerek

Bir süre sonra alışır bu tür klavyeler Kas hafızası gerektiriyor
Kas hafızasıyla yay kuvvetinin zerre alakası yok

yine de madlionsdan saçma sapan bi ürün alacağıma fun 60 alırım tekrar alacak olsam hem sesi hem de performansı fiyatına göre çok iyi

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Murathan
klavyeyi dokunmatik ekran gibi kullanmıyosun dokunduğunda algılasa da o tuşu sonuna kadar basıyorsun sonuçta ve basım ağırlığı yüksek olduğu için zaman içinde ağrı yapıyor

beyler switchlerdeki yay ağırlığından bahsediyorum anlaması bu kadar zor olmasa gerek

Kas hafızasıyla yay kuvvetinin zerre alakası yok

yine de madlionsdan saçma sapan bi ürün alacağıma fun 60 alırım tekrar alacak olsam hem sesi hem de performansı fiyatına göre çok iyi
Mekanik daha mı hafif kalıyor yani?

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ömer faruk
mekanik olup bundan daha ağır olan da var benim şu zamana kadar kullandığım he switchler genelde 35 gram civarıydı bu 45 yanlış bilmiyorsam 60 olan da var sen daha önceden 60 kullanan biriysen bu sana hafif bile gelebilir bu kişiye bağlı

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
Ben sipariş vermiştim elime ulaştı dediğiniz gibi yorma durumu yok aksine gayet rahat hissettirdi bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,201
Üyeler
167,937
Son üye
nyz05
Top Bottom