Öneri 1k-10K Bütçe ile Valorant İçin Oyuncu Monitörü Tavsiyesi

arixix93

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
10000
Arkadaşlar, herkese iyi günler.

Valorant oynayabilmek için 10.000 TL'ye kadar bir oyuncu monitörü almak istiyorum. Ghosting sorunu olmayan, uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğim ve fazla şikayet almayan bir model arıyorum. Özellikle rekabetçi oyunlarda sorun yaratmayacak, tepki süresi ve yenileme hızı iyi olan bir monitör öneriniz var mı?

Kendi kullandığınız veya önerdiğiniz modeller varsa paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. 🙏

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Amacınız sadece valorant ise çok kaliteli 240-280 hz bir monitör alırsanız tadından yenmez. Cs için de iyi olur.
Model önerisinde bulunmayacağım çünkü 1080p hiç kullanmadım. Amazon satıcı ya da en azından gönderen almanızı tavsiye ederim.

Samsung g4 240hz 24inç
aynen internetten de baktığımda çok ghost diyorlar üstat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amacınız sadece valorant ise çok kaliteli 240-280 hz bir monitör alırsanız tadından yenmez. Cs için de iyi olur.
Model önerisinde bulunmayacağım çünkü 1080p hiç kullanmadım. Amazon satıcı ya da en azından gönderen almanızı tavsiye ederim.
evet amacım sadece valo,cs ama işte binlerce monitör olunca kafası karışıyor insanın. Bir mon iyi diyorum güzelmiş bu diyorum bir bakıyorum yorumlara full ghosting yapıyor fln diyorlar onun için birde sizlere danışayım dedim

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Jiyu
Şuan aktif kullanıyorum diğer g3 g5 vs olan modellerde ghost ing var bunda yok karıştırmış olmayasınız

VG279QL3A Modeline bir göz at tavsiye ederim 27 inç ve 180 hz

Geri