S21FE 2.NESİL ALDIM ŞARJ ALETİ ÖNERİSİ

utkan7092

80+
Reaksiyon skoru
6
dün konusunu açmıştım önerileriniz tavsiyeleriniz kapsamında s21fe 2.nesil e karar verdim şiparişimi geçtim fakat kutudan şarj aleti çıkmıyor bana hızlı şarj destekli bir adaptör önerir misiniz

1742206734090.png

a101 linki bunu açıyor hocam

İlk başta farklı ürünleri gösterebiliyor, biraz bekleyince yükleyecektir.
evet dediğiniz gibi oldu sizce samsung un kendi markası mı daha iyi diğer attığınız spigen mi bi kaç forumda samsung un sarj aletinin kötü olduğunu okudum

evet dediğiniz gibi oldu sizce samsung un kendi markası mı daha iyi diğer attığınız spigen mi bi kaç forumda samsung un sarj aletinin kötü olduğunu okudum
Samsung'un şarj aletinin kötü olma sebebi daha ucuza Spigen alınabilmesindendir, yakın fiyata 45 W adaptör de alınabiliyor. Spigen alınması daha mantıklı, uyumlu olsun deniyorsa da Samsung alınabilir.

Arkadaşın attığı spigeni alabilirsin.

https://www.hepsiburada.com/spigen-...macbook-type-c-white-ach08449-p-HBV00000OH369 bunda özel olarak başlıkta samsung ibaresi de var fakat bir farkları var mı bilmiyorum.
kablo beyaz olduğu için uyumlu olması adına bunu alacağm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benden sonra alacak arkadaşlara tavsiye trendyol da resmi satıcı 40 lira daha ucuza satıyor

Son düzenleme:
kablo beyaz olduğu için uyumlu olması adına bunu alacağm

Benden sonra alacak arkadaşlara tavsiye trendyol da resmi satıcı 40 lira daha ucuza satıyor
Link anasayfaya atıyor. Amazon'da indirimlere başlamış ama birebir aynı modeli göremedim görseydim onu atacaktım.

Link anasayfaya atıyor. Amazon'da indirimlere başlamış ama birebir aynı modeli göremedim görseydim onu atacaktım.

şimdi olması lazım 260 a burdan aldım

Geri