alınır mı? bu marka ya bundan alıcam yada 1800 bandında wraıth monster falan var gamepadLinkteki TMR sensör değil, hall effect.
Tmr, hall effectden 10 kat kadar daha iyi. Temuda TMR versiyonunu bekleyin
Vallahi temuya geleceğini düşünmüyorum ürün daha bu sene çıktı ve tanıtım amaçlı sattıklarını düşünüyorum aliexpress de bile 1 tane ilan açıldı.alınır mı? bu marka ya bundan alıcam yada 1800 bandında wraıth monster falan var gamepad
Kalibrasyonu giderse hepsi eziyet ya. Bir ton uğraştım kalibre etmek için, yine de 0'a yaklaştıramadım.Linkteki TMR sensör değil, hall effect.
Tmr, hall effectden 10 kat kadar daha iyi. Temuda TMR versiyonunu bekleyin
TR de 1500 e güzel gamepadler var.Gamesir Nova Lite 1k ya geliyor alınır mı?
Örnek hocam?TR de 1500 e güzel gamepadler var.
Hocam bütçem 800-1k arası o yüzden temu veya aliexpress kovalıyorum gamesir nova lite kötü mü 1k ya?Shooter 3 (G1 in aynısı)
8Bitdo 2C
Won Blitz
Hayır değil alınabilir. Aliexpress de yeni hesap açıp 2 3 oyun oynarsanız 1 haftada 8 dolara kadar kredi toplayabilirsiniz.Hocam bütçem 800-1k arası o yüzden temu veya aliexpress kovalıyorum gamesir nova lite kötü mü 1k ya?
Şuanda 6-7 dolar civarı puan kredim var ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum ürünü sepete ekleyince.Hayır değil alınabilir. Aliexpress de yeni hesap açıp 2 3 oyun oynarsanız 1 haftada 8 dolara kadar kredi toplayabilirsiniz.