Teşekkür ederim, sizler kullanıyor musunuz bu ürünü nasıl acaba ve birde kendim takabilir miyimAl geç fazla fazla yeterlidir.
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Sessizddir sesini duymazsın bile.
ne kullanıyorsun kardeşimKule tipi fazlasıyla yeterrrr. Yük altında 65 dereceyi geçmiyor benim işlemci kule tipiyle
Takabilirsin kurulumu basit.Teşekkür ederim, sizler kullanıyor musunuz bu ürünü nasıl acaba ve birde kendim takabilir miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne kullanıyorsun kardeşim
kanka onda sıvı sogutma varda o yazılı sistemi satıcam 3070 5600 sisteme geçicem kenara para yapıcam evleneceğim 1 sene sonra ondan2 tane al kendi 7500f'ine de takarsın hocam![]()
https://www.gaming.gen.tr/urun/4075...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bunu kullanıyorum 5600 de indirimdeyken uyguna almıstım baya. Thermalright in herhangi bir sogutucusunu alabilirsin cok kaliteli, dediğim gibi 65 dereceyi geçtiğini görmedim işlemcimin. ve sessiz çalışıyorTeşekkür ederim, sizler kullanıyor musunuz bu ürünü nasıl acaba ve birde kendim takabilir miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne kullanıyorsun kardeşim
teşekkür ederim arkadaşların önerdiği sizin de marka olarak önerdiği Thermalright alıcamhttps://www.gaming.gen.tr/urun/4075...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bunu kullanıyorum 5600 de indirimdeyken uyguna almıstım baya. Thermalright in herhangi bir sogutucusunu alabilirsin cok kaliteli, dediğim gibi 65 dereceyi geçtiğini görmedim işlemcimin. ve sessiz çalışıyor
Benim anakartım Asus Prime B450M-K II Ana Kart uyumlu mu acaba. Siparişi verdim gerçi ram çok yakın bir şüpheye girdimAl geç fazla fazla yeterlidir.
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Sessizddir sesini duymazsın bile.