Neler Yeni

AMD EKRAN KARTI 6700XT BİLGİSAYARIMA RESET ATTIRIYOR

sabri :c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Eyyüp Sabri ARIKAN
Steam
Sarbyy xd
Discord
sarbyy
Son güncellemeden sonramı oldu sende de.
son güncellemeden sonra oldu evet ancak bundan öncesinde ekranın 1sn gidip gelme sorunu vardı psudandır diye düşünüyordum sanırısam yazılımdan dolayı 550w corsair cv550 kullanıyorum yetersiz sanırsam

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
508
İsim
Mustafa Yeşilyurt
son güncellemeden sonra oldu evet ancak bundan öncesinde ekranın 1sn gidip gelme sorunu vardı psudandır diye düşünüyordum sanırısam yazılımdan dolayı 550w corsair cv550 kullanıyorum yetersiz sanırsam
Bende son güncellemeden sonra 2 defa oldu sadece. Sende de olmuş büyük ihtimalle güncellemeden kaynaklı. Yoksa 2 aydır sorunsuz kullanıyordum belki tekrar güncelleme gelebilir bu sorundan dolayı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz öz
yani 6000 serisinin kronik bir sorunu yok sizinki şansızlık olabilir :D
Hocam bende sorun hala devam ediyor şuan içerde occt test yapıyorum garantiye gönderdim PC komple işlemci 5500 PSU powerboost anakart kompanstördü yanlış hatırlamıyorsam bide ekran kart gpu belleği değişti 2 gün boyunca sorun yoktu hala devam ediyor iste testlerle bakıyorum testlerde bişi bulamazsam yazılımsal olduğunu düşünücem ama formatta attım

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
efe araci
Hocam bende sorun hala devam ediyor şuan içerde occt test yapıyorum garantiye gönderdim PC komple işlemci 5500 PSU powerboost anakart kompanstördü yanlış hatırlamıyorsam bide ekran kart gpu belleği değişti 2 gün boyunca sorun yoktu hala devam ediyor iste testlerle bakıyorum testlerde bişi bulamazsam yazılımsal olduğunu düşünücem ama formatta attım
powerboost psular çok kötü oluyor ondan kaynaklanıyor olabilir yazılımsal da olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz öz
powerboost psular çok kötü oluyor ondan kaynaklanıyor olabilir yazılımsal da olabilir.
Hocam valla PSU 20 dk dır test yapıyorum kapanmıyor arada reset atarken yeşil ekran yiyorum ekran komple yeşil 2-5 saniye arası reset geliyor bazenleri reset atarken no Signal diyor kasa çalışıyor görüntü yok anakartta bakıyorum boot ışığı yanıyor bu neyden kaynaklı olabilir sence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,071,795
Üyeler
170,256
Son üye
beytudonanım
Top Bottom