Neler Yeni

(TEMU) IEM KULAKLIKLAR

IMG_3014.png
İem denemek için aldım 1 tane. Türkiye’de sadece kutu bu fiyatta.

Bilmediğimden soruyorum bu kulaklığın artısı nedir ?

Kablosu çok sıkıntı görünüyor rahatsız eder gibi

Kzler tarafli yorumlanan video cektirdigi icin boykot. Hepsi burda yok ama 20 dolarlar içinde chu2 waner gate zero hbb falan hepsi iyidir ne istediginize bagli olarak alabilirsiniz. Oyun için hbb daha iyidir, biraz bass istiyorsanız chu2 iyidir. Yalniz burdan almak yerine indirime girdigi bir ay shenzhenaudiodan alip paketi dusuk fiyatli gostermeniz daha iyi olur. Pek bir avantaji yok bunun, 20 dolar+vergi veriyorsunuz duz.

kablosuz güzel bir model varmı bildiğiniz temudan.300 küsür bakiye kaldı olmadı üstüne ekleyip almayı düşünüyorum.

Bilmediğimden soruyorum bu kulaklığın artısı nedir ?

Kablosu çok sıkıntı görünüyor rahatsız eder gibi
Kulaküstü kullanmak istemeyenler için güzel kulaklıklar, ses kartı ile ses baya iyi oluyor, kablosunu ben masanın altından bağlıyorum rahatsız etmiyor

oyun oynamak için hangisini öneriyorsunuz pc için cs2 ve elden ring felan oynayacam fiyat fark etmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en pahalısı kalitelidir mantığıyla cca alsammı

Hiç ihtiyacım yok ama kulakiçi olması beni bi cezbetmiyor değil. Sennheiser momentum 4 kullanıyorum ona en yakını hangisidir bunların arasından? Bir de bunlar fps oyunlar için ideal olur mu?

pcde oyun için alınacak ve ses kasmada problem yaratmicak olan sizce hangisi ?deneyimleyen var mı?

Geri