Neler Yeni

(TEMU) IEM KULAKLIKLAR

rhtars

80+
Vergi çıkmıyor derken hocam? Fiyat ne olursa olsun mal bedelinin %30 / %60 (EU / Non-EU) kadar gümrük vergisi çıkmıyor mu, ben mi yanlış biliyorum?
bilgim yok hocam sorunsuz geldi bana fiyatını düşük göstermişlerdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

forumlarda da sipariş geçip vergi ödemeyen insanları bulabilirsiniz

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Tuğra
Guzel kulakliklar belki alirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
nightlessx
vergiyle gereksiz pahalıya geliyor kuponsuz alınmaz, aliexpressden kz edc pro'yu vergi dahil 250'ye almıştım.
bu arada iem candır, gereksiz kafada baskı yok ses kalitesi güzel oyun da oynanır müzik de dinlenir, istediğinizi yaparsınız.

Son düzenleme:

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,940
İsim
Lokman Doğan
vergiyle gereksiz pahalıya geliyor kuponsuz alınmaz, aliexpressden kz edc pro'yu vergi dahil 250'ye almıştım.
bu arada iem candır, gereksiz kafada baskı yok ses kalitesi güzel oyun da oynanır müzik de dinlenir, istediğinizi yaparsınız.
Oyun için en iyisi hangisi bilgin var mı
Temudan

TANGZU WANER SG alacağım sanırım ama bu kulaklık işinden hiç anlamıyorum. Bunları bilgisayarda kullanırken 3.5mm mikrofon kulaklık ayırıcı ve 3.5mm uzatma kablosu kullansam ses kalitesinde sıkıntı olur mu? Veya ses kalitesi ekleyeceğim kabloların kalitesine bağlıysa kablo önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
nightlessx
Var var da ona kötü diyorlar ses kasmak için
O listedeki en kaliteli kulaklık wan er tabi başka kulaklıklarda gelir o zaman değişir.
Ses kasma işi herkese göre farklı hyperx kulaklıkta nasıl kasılıyosa bunlarda da o kadar rahat, sadece alışmak gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Bugün temudan iemler için aldığım cx31993lü daclar geldi. Birebir aynı ürün artık satılmıyor ama daha çirkin olan birkaç hali var. 0 dip ses ve ses kalitesi de fena değil, kasaya dacsız bağlamaktan daha iyi en azından. Güç olarak olarak tabii ki test etmedim ama tahimince 1-1.5V arası veriyor. Chu2'yle yarıdan fazlası kulak acıtıyor.

Ekler

• 20250319_145721.jpg
    20250319_145721.jpg
    2.1 MB · Hit: 57

joesmatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
joe
benim kasada type-c yok. böyle bir şey alsam dönüştürücü ile bağlasam ses kalitesi bağlamında herhangi bir kayıp olur mu

Top Bottom