(TEMU) IEM KULAKLIKLAR

Vergi çıkmıyor derken hocam? Fiyat ne olursa olsun mal bedelinin %30 / %60 (EU / Non-EU) kadar gümrük vergisi çıkmıyor mu, ben mi yanlış biliyorum?
bilgim yok hocam sorunsuz geldi bana fiyatını düşük göstermişlerdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

forumlarda da sipariş geçip vergi ödemeyen insanları bulabilirsiniz

Guzel kulakliklar belki alirim

vergiyle gereksiz pahalıya geliyor kuponsuz alınmaz, aliexpressden kz edc pro'yu vergi dahil 250'ye almıştım.
bu arada iem candır, gereksiz kafada baskı yok ses kalitesi güzel oyun da oynanır müzik de dinlenir, istediğinizi yaparsınız.

Son düzenleme:
vergiyle gereksiz pahalıya geliyor kuponsuz alınmaz, aliexpressden kz edc pro'yu vergi dahil 250'ye almıştım.
bu arada iem candır, gereksiz kafada baskı yok ses kalitesi güzel oyun da oynanır müzik de dinlenir, istediğinizi yaparsınız.
Oyun için en iyisi hangisi bilgin var mı
Temudan

Var var da ona kötü diyorlar ses kasmak için
O listedeki en kaliteli kulaklık wan er tabi başka kulaklıklarda gelir o zaman değişir.
Ses kasma işi herkese göre farklı hyperx kulaklıkta nasıl kasılıyosa bunlarda da o kadar rahat, sadece alışmak gerekiyor.

Bugün temudan iemler için aldığım cx31993lü daclar geldi. Birebir aynı ürün artık satılmıyor ama daha çirkin olan birkaç hali var. 0 dip ses ve ses kalitesi de fena değil, kasaya dacsız bağlamaktan daha iyi en azından. Güç olarak olarak tabii ki test etmedim ama tahimince 1-1.5V arası veriyor. Chu2'yle yarıdan fazlası kulak acıtıyor.

Ekler

• 20250319_145721.jpg
    20250319_145721.jpg
    2.1 MB · Hit: 102
benim kasada type-c yok. böyle bir şey alsam dönüştürücü ile bağlasam ses kalitesi bağlamında herhangi bir kayıp olur mu

Geri