Neler Yeni

Temu 1800 TL siparişim gümrükte takılır mı ?

fhevix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fhevix
Merhabalar, ilk kez temu indirdim ve sipariş vermek istiyorum. Aşağıdaki ürünleri sipariş vereceğim ve yaklaşık 1800tl tutuyor. gümrükte bir sorun yaşar mıyım ? bu ay içinde yurtdışından sadece 1 ürün sipariş etmiştim. bunlarla 5 olacak.

Magegee Star 75
Attack Shark R1
RGB 7 Renk Mikrofon
Park Telefon Numarası Aparatı

Ekler

• lqgtfjk.jpg
    lqgtfjk.jpg
    521.3 KB · Hit: 84
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Hocam ben de öyle biliyorum fakat bazılarının gümrükte sorun yaşadığını görünce aklımı kurcaladı
Paranız yanmaz. Sadece tavsiyem ödemeyi sanal kredi kartı ile yapmanız ve mümkünse devlet bankalarının dışında bir banka kullanmanız.

~helloworld

80+ Bronze
bu sipariş geçmez haberin olsun onaylansa bile
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazen hata oluyor gümrük sınırını aşan miktarlar eklenip devam edilebiliyor falan

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar, ilk kez temu indirdim ve sipariş vermek istiyorum. Aşağıdaki ürünleri sipariş vereceğim ve yaklaşık 1800tl tutuyor. gümrükte bir sorun yaşar mıyım ? bu ay içinde yurtdışından sadece 1 ürün sipariş etmiştim. bunlarla 5 olacak.

Magegee Star 75
Attack Shark R1
RGB 7 Renk Mikrofon
Takılmaz. Eğer siparişi verebiliyorsanız problemsiz geçer.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Hüseyin Mert Görgel

Magegee Star 75
Attack Shark R1
RGB 7 Renk Mikrofon
Temunun gümrük anlaşması var temudan aldığın her sipariş sorunsuz gelir

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,424
İsim
Emir
Öncelikle sipariş edilen ürün sayısı önemli değil.Sipariş önemli.Paket sayısı yani.Ek olarak vergisiz fiyatı kargo dahil 30ya da 28euro olması gerek.İndirimsiz fiyattan hesaplanıyor.Yani gümrükte kalır.Zaten temu indirimsiz fiyatın 30euroyu geçtiğin an sipariş etmene izin vermiyor

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
Volkan

Magegee Star 75
Attack Shark R1
RGB 7 Renk Mikrofon
Hiç bir şey olmaz sepette de istersen 8 tane koy gümrükten geçer tek siprailte kaç aldığına bakmaz ayrı ayrı 5 paket siparişe bakar mesela bazen paketi bölüyor o zaman 2 kargo sayıyor ve gümrükte takılacak ürünü temu yollamıyor

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Magegee Star 75
Attack Shark R1
RGB 7 Renk Mikrofon
1017tl vergi olması için lmitin üstünde olması gerekir siparişin

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Sercan GÖKALP

Magegee Star 75
Attack Shark R1
RGB 7 Renk Mikrofon
Vergisiz şekilde 1095 TL'yi geçen sepeti zaten sipariş veremezsiniz uyarı verecektir

fhevix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fhevix
bu sipariş geçmez haberin olsun onaylansa bile
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazen hata oluyor gümrük sınırını aşan miktarlar eklenip devam edilebiliyor falan

Takılmaz. Eğer siparişi verebiliyorsanız problemsiz geçer.

Temunun gümrük anlaşması var temudan aldığın her sipariş sorunsuz gelir

Öncelikle sipariş edilen ürün sayısı önemli değil.Sipariş önemli.Paket sayısı yani.Ek olarak vergisiz fiyatı kargo dahil 30ya da 28euro olması gerek.İndirimsiz fiyattan hesaplanıyor.Yani gümrükte kalır.Zaten temu indirimsiz fiyatın 30euroyu geçtiğin an sipariş etmene izin vermiyor

Hiç bir şey olmaz sepette de istersen 8 tane koy gümrükten geçer tek siprailte kaç aldığına bakmaz ayrı ayrı 5 paket siparişe bakar mesela bazen paketi bölüyor o zaman 2 kargo sayıyor ve gümrükte takılacak ürünü temu yollamıyor

1017tl vergi olması için lmitin üstünde olması gerekir siparişin

Arkadaşlar hepinizin mesajları için teşekkür ederim. Sipariş ver kısmına girdiğimde ürün siparişi verilemiyor. Bu yüzden klavyeyi çıkardım ve mouseu ekledim. öylelikle kabul oldu, 1073 tl ücret tutuyor şimdi siparişi geçiyorum.

Top Bottom