Uyar ama ikinci disk olarak kullanacaksanız takın bence, windowsu bunun üstüne kurmayınboş slotta PCIe ssd yazıyor uyar mı
Ddr4 b450m anakartta maks ne kadar okuma alınırım bunlaFiyat dip seviye, ihtiyacı olan kaçırmasın. Peşin fiyatına 3 taksit imkanı da var.
NedenkiUyar ama ikinci disk olarak kullanacaksanız takın bence, windowsu bunun üstüne kurmayın
Ddr4 b450m anakartta maks ne kadar okuma alınırım bunla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nedenki
Hangisi daha ucuzsa o seçenek alınır.peki 2tb icin WD sn580 mi yoksa kioxia G3 mü alınır
Depolama amaçlı iş görür bir disk, kötü değil.2. disk olarak kullancam içerisinde 512 m2 var şu anda . Buna yüksek boyutlu hikaye oyunlarımı falan kurarım diye düşündüm iş görmez mi?
forza 5 , uncharted , god of war falan yükleyecem yer yok diye oynayamadım
PCIe 3.0 destekl. 4000'e kadar hız alınabilir ancak kötü olarak düşünmemek lazım, iyidir.Ddr4 b450m anakartta maks ne kadar okuma alınırım bunla
Nedenki
Uyar ancak ikinci M.2 SSD slotunun olup olmadığına model kodunu aratarak bakmak gerek, bunu takmak için takılı olanı sökmek bir anlam ifade etmez.asus tuf f 15 laptopa olur mu bu
Malum soru dram var mı
Ve kullanılan çip kaliteli mi
Okuma değerini tam veremiyor ama yazma değeri de yazılanın üstünde çıkıyor. 5000 MB/s okuma 5000 MB/s de yazma değeri çıkıyor. 1 yıldan beri kullanıyorum daha bir sorun çıkarmadı ve hala aynı şekilde devam ediyor okuma ve yazma hızı.
kullanıyorum çok memnunum 5500-4600 adlığım en iyi skor ortalama skor 5250-4600Okuma yazma hızı olark 2 kat fark var zaten bunu alcak biri hızı için alır