Neler Yeni

Çözüldü✓ DONANIM ARŞİVİNİN DÜNKÜ VİDEOSUNDAN SONRA ANİDEN YÜKSELEN ANAKART FİYATLARI

Araschanw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aras yeğin
Videoyu izlemedim, hangi ürünleri önerdi hangi ürünler zamlandı birebir bilmiyorum ama üretim olarak eski ürünler genelde çok önceden satın alınmış ve bir süre sonra parası ödenmiş ürünler olduğundan fiyatları pek değişmez ancak yeni seri ürünlerin ödeme vadeleri henüz gelmediyse ya da bir sonraki stok için çok yüksek tutar olacaksa zamlanması oldukça normal.
Videoda 2.el anakart satıcılarına bir bölümde uyarıyor ve sıfır almamızı öneriyordu kendisinin önerdiği anakartın aynısını amazonda bulmuştum videodan hemen sonra zam yapıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Videoyu izlemedim, hangi ürünleri önerdi hangi ürünler zamlandı birebir bilmiyorum ama üretim olarak eski ürünler genelde çok önceden satın alınmış ve bir süre sonra parası ödenmiş ürünler olduğundan fiyatları pek değişmez ancak yeni seri ürünlerin ödeme vadeleri henüz gelmediyse ya da bir sonraki stok için çok yüksek tutar olacaksa zamlanması oldukça normal.
Ve ayrıca videodan sonra o anakart satışlarında birinci sıraya geldi

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,166
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Bugünkü fiyat yükselmeleri doların yükselmesi sebebiyle oldu.

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Kenan Çelik
Fiyat yükselişlerinin donanımarşivinin videosu ile ne alakası var. Hangi ülkede yaşıyorsunuz anlamıyorum. Sabahtan beri kurdaki değişimi görmedin sanırım.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Mehmetcan
Sanmıyorum çoğu parçaya gelmedi indirimden sonra getirebilirler
Geldi hocam dünyadan haberiniz yok Epey ve akakçeye grip dünki fiyatları ile bugünkü fiyatlarına Grafikten bakabilirsiniz

chade

80+ Bronze
2. el bilgisayar videosu çekilince sıfır ürünün fiyatı niye artsın? videoyla hiçbir alakası yok. dolar bir günde birkaç lira arttı, altın birden uçtu, her şeyin fiyatı artmaya başladı ve bunun önü kesilemeyecek durumda. şaşırmaya gerek yok. böyle olacağı belliydi

Satriani

80+ Silver
Piyasada kuru artık daha fazla baskılayamıyorlar arkadaşlar, bunun için de bir hikaye lazımdı, onu da güzelce servis ettiler ve böylece kur yukarıya çekilmiş oldu. Piyasadaki dengeler böyle çalışır, bir haber ve hikaye servis edilmesi lazım ki yukarı ya da aşağı yönlü grafik çalışsın.
Maalesef bu ülkede bugün alınan her şey kardır, yarın aynı fiyattan bulmak neredeyse imkansız.

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Eren
Bu arada arkadaşlar hepinize cevap olarak yazmış olayım. Fiyat artışının sebebi bugün saat 10 civarları dolar 41.5 tl'yi görmüş. Video ile uzaktan yakından alakası yok. Tamamen dolar sebebiyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Öncelikle bir öğrenci olarak bu duruma sakin kalamıyor ve sinirinin bozulduğunu belirtmek istiyorum. 2.Eldeki anakart fiyatlarının saçmalıkları yetmezmiş gibi bu zincir yerdeki satıcıların stokları olmasına RAĞMEN aniden fiyatları yükseltmesinden iki kâr edeceğim diye yaptıkları saçmalıklardan bıktım mesela bir anakart dün gece 2098₺ den 2412₺ çıkarıldı ve 'BAHAR İNDİRİMLERİ' olmasına rağmen bu durumdan çoğu satıcıdan aşırı şikayetçi olduğumu belirtmek isterim. Çünkü bıktım bu satıcılardan
Dün gece dolar 36 TL iken bugün 42 TL fiyatına çıktı. Burası Türkiye

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,771
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Videodan sonra değil Ekrem’in olayından sonra böyle oldu

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Eren
Piyasada kuru artık daha fazla baskılayamıyorlar arkadaşlar, bunun için de bir hikaye lazımdı, onu da güzelce servis ettiler ve böylece kur yukarıya çekilmiş oldu. Piyasadaki dengeler böyle çalışır, bir haber ve hikaye servis edilmesi lazım ki yukarı ya da aşağı yönlü grafik çalışsın.
Maalesef bu ülkede bugün alınan her şey kardır, yarın aynı fiyattan bulmak neredeyse imkansız.
zam geleceğini bildiğim için babama 1 aydır anakart aldırmaya çalışıyorum artık 500 lira daha pahalıya alacağım :)

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Baran Kut
ne zaman 41 tl oldu hocam
bugün 41.50 mi 42 mi ne gördü sonra 39'a geriledi şimdi 38'lerde geziyor ama bu bazı siteler dolar bazlı sistemleri var herhalde otomatik güncelliyor fiyatları etkilenmemek için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,972
Üyeler
170,287
Son üye
batıkan27
Top Bottom