Neler Yeni

Görüntüde takılma ve micro stuttering

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Çelik
Her oyunda ekranın ortasına baktığımda karakter veya açık dünyada araba gibi objelerde bir sorun yok. Ancak ekranın kenarına baktığımda, hareket halindeki cisimler ve mekanlar akıcı bir şekilde ilerlemek yerine ufak ufak takılarak gidiyor. Ciddi bir takılma değil ama rahatsız edici. Monitörden kaynaklandığını sanmıyorum yanıt verme zamanını denemek için ultra hılzı standart değiştirdim bir şey değişmedi bende freesync var onu da kapatıp açınca bir şey değişmiyor. ve oyun ayarlarıyla da bir ilgisi yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

cornlov

80+ Bronze
Her oyunda ekranın ortasına baktığımda karakter veya açık dünyada araba gibi objelerde bir sorun yok. Ancak ekranın kenarına baktığımda, hareket halindeki cisimler ve mekanlar akıcı bir şekilde ilerlemek yerine ufak ufak takılarak gidiyor. Ciddi bir takılma değil ama rahatsız edici. Monitörden kaynaklandığını sanmıyorum yanıt verme zamanını denemek için ultra hılzı standart değiştirdim bir şey değişmedi bende freesync var onu da kapatıp açınca bir şey değişmiyor. ve oyun ayarlarıyla da bir ilgisi yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ayarlardan dikey senkronizasyonu/eşitleme ve V-sync ayarını aç

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nvdia denetim masasından mı oyun içinden mi açayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada bahsettiğim şey ekran yırtılması değil ekran yırtılmıyor görüntü takılıyor ama küçük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,517
Üyeler
170,378
Son üye
ekrokzvay
Top Bottom