Neler Yeni

Ssh acik tunel ile sinirsiz internet

pwfurkand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Çelik
Merhaba, sorunu çözmediğini varsayarsak, bunun yerine kolay yöntem olarak TLS tunnel veya http injector ile deneyebilirsin, hosta www.whatsapp.com yazmayı dene bende çalışıyor. Eğer sorun yaşarsan geri cevap verebilirsin.

Tahster

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tahir Mehrekule
arkadaşlar peki kyk internetini nasıl sınırsız yapabılırız sanırım birisi daha önce yapmış ama mantıgı tam anlayamadım
burada arkadaş anlatmış ama anlamadım yardımcı olabilecek var mı

pwfurkand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Çelik
arkadaşlar peki kyk internetini nasıl sınırsız yapabılırız sanırım birisi daha önce yapmış ama mantıgı tam anlayamadım
burada arkadaş anlatmış ama anlamadım yardımcı olabilecek var mı
Bu yöntem SSH üzerinden bir Socks sunucusu başlatıp trafiği oradan yönlendiriyor sende Socks sunucusunu girdiğinde trafiğin SSH üzerinden geçerek kullanacaksın, mantık baya iyi taktire şayan sadece SSH portunu bulsan yaparsın. Tabi bu makaleye göre yorum yapıyorum kendim şahsi olarak denemedim.

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
anonim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, sorunu çözmediğini varsayarsak, bunun yerine kolay yöntem olarak TLS tunnel veya http injector ile deneyebilirsin, hosta www.whatsapp.com yazmayı dene bende çalışıyor. Eğer sorun yaşarsan geri cevap verebilirsin.
Sorunu cozdum ancak sanirim servera baglanmamiz sart bu yuzden ping oluyor

pwfurkand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Çelik
Sorunu cozdum ancak sanirim servera baglanmamiz sart bu yuzden ping oluyor
Evet, istersen sunucu kiralayıp kendinde yapabilirsin. Ping sorununu Türkiye lokasyonli bir sunucu kiralayarak daha düşük gecikmede kullanmaya devam edebilirsin.

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
anonim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, istersen sunucu kiralayıp kendinde yapabilirsin. Ping sorununu Türkiye lokasyonli bir sunucu kiralayarak daha düşük gecikmede kullanmaya devam edebilirsin.
onerdigin v2ray server varmidir pingi dusuk

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
anonim
Reklam olarak yorumlanabilir üzgünüm./
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye bazlı bir şirket, benim kiraladığım yerin hız testi
0 ping mi ohaa ozelden yazarmisiniz yada isterseniz size para odeyeyim beni sizin sunucunuza baglanmaya izin verin

pwfurkand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Çelik
0 ping mi ohaa ozelden yazarmisiniz yada isterseniz size para odeyeyim beni sizin sunucunuza baglanmaya izin verin
Merhaba, ileride bir konu açmayı planlıyorum, hem sınırsız internet hemde sansürsüz bir şekilde yapımı, paketimin yenilenmesini bekliyorum bunun için.

Not: o sunucunun teorik olarak hızı ve pingi, siz sunucu lokasyonuna ne kadar uzaksaniz artar
Hesaplaması= Sunucu konumu+Operatörün Ping değeri= Sonunda alacağıniz Ping değeri, mesela istanbuldaysaniz ve operatör size hız testinde 10ms veriyorsa aşağı yukarı Max 15 alırsınız vpn ile.

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
anonim
Merhaba, ileride bir konu açmayı planlıyorum, hem sınırsız internet hemde sansürsüz bir şekilde yapımı, paketimin yenilenmesini bekliyorum bunun için.

Not: o sunucunun teorik olarak hızı ve pingi, siz sunucu lokasyonuna ne kadar uzaksaniz artar
Hesaplaması= Sunucu konumu+Operatörün Ping değeri= Sonunda alacağıniz Ping değeri, mesela istanbuldaysaniz ve operatör size hız testinde 10ms veriyorsa aşağı yukarı Max 15 alırsınız vpn ile.
neden paketinizi bekliyorsunuz paket biterse bile kullanabiliyorum suan valorantda ms 50 60 civari telefona root atip usb tethering ile paylastim

pwfurkand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Çelik
neden paketinizi bekliyorsunuz paket biterse bile kullanabiliyorum suan valorantda ms 50 60 civari telefona root atip usb tethering ile paylastim
Bunun sağlıklı olduğu söylenemez, tl bakiyenden yeme riski var, ben faturaliyim riske atamam bunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,281
Üyeler
170,337
Son üye
falino
Top Bottom