Neler Yeni

Ssh acik tunel ile sinirsiz internet

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
anonim
Bunun sağlıklı olduğu söylenemez, tl bakiyenden yeme riski var, ben faturaliyim riske atamam bunu.
hee benim durma ozelligim var ondan kullaniyorum hocam birde sunucu actim su videodan ama oyunlara girmiyor neden acaba trojan oldugu icin mi sunucuyu pendc den domaini hosting den aldim nerde hata yaptim acaba videodakiler ile 1 e1 ayni yaptim ama dedigim gibi oluyor hersey duzgun ama oyuna girmiyor ping 60 gosteriyor

pwfurkand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Çelik
hee benim durma ozelligim var ondan kullaniyorum hocam birde sunucu actim su videodan ama oyunlara girmiyor neden acaba trojan oldugu icin mi sunucuyu pendc den domaini hosting den aldim nerde hata yaptim acaba videodakiler ile 1 e1 ayni yaptim ama dedigim gibi oluyor hersey duzgun ama oyuna girmiyor ping 60 gosteriyor
Wow buda iyi gözüküyor, bunun için domain almana gerek yoktu openssl'den oluşturulmuş self-signed sertifikada işe yarıyor. Neyse yenilemezsin alan adını.
İP adresi alıyorsan, "sorun" UDP bağlantıları yonlendirilmediği içindir. Tabi ben bunun çozumunu bilmiyorum, genelde YouTube discord, instagram veya film izlemek için kullanıyorum.

Tahster

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tahir Mehrekule
Bu yöntem SSH üzerinden bir Socks sunucusu başlatıp trafiği oradan yönlendiriyor sende Socks sunucusunu girdiğinde trafiğin SSH üzerinden geçerek kullanacaksın, mantık baya iyi taktire şayan sadece SSH portunu bulsan yaparsın. Tabi bu makaleye göre yorum yapıyorum kendim şahsi olarak denemedim.
peki bunu tam olarak nasıl deneyebiliriz portu nasıl bulabiliriz yardım etme şansın var mı kyk interneti ile cok sorun yaşayan arkadaş var en son bende ekstra hat almak durumunda kaldım

pwfurkand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Çelik
peki bunu tam olarak nasıl deneyebiliriz portu nasıl bulabiliriz yardım etme şansın var mı kyk interneti ile cok sorun yaşayan arkadaş var en son bende ekstra hat almak durumunda kaldım
Bilgim yok hocam sni yöntemini kullanmak daha basit, az önce ki videoda ki yazılımı kurup deneyeceğim. O daha basite benziyor benimkimden.

Tahster

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tahir Mehrekule
Bilgim yok hocam sni yöntemini kullanmak daha basit, az önce ki videoda ki yazılımı kurup deneyeceğim. O daha basite benziyor benimkimden.
ama ben kyk interneti için isityorum yinede çalışacak mı böyle sınırsız

pwfurkand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Çelik
ama ben kyk interneti için isityorum yinede çalışacak mı böyle sınırsız
Mobilde yapıyoruz ki KYK için olacağını sanmıyorum, özür dilerim bunun için bilgim yok. Böyle sınırsız paket alıp tunellemekten başka bir seçenek yok şimdilik.

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
anonim
Wow buda iyi gözüküyor, bunun için domain almana gerek yoktu openssl'den oluşturulmuş self-signed sertifikada işe yarıyor. Neyse yenilemezsin alan adını.
İP adresi alıyorsan, "sorun" UDP bağlantıları yonlendirilmediği içindir. Tabi ben bunun çozumunu bilmiyorum, genelde YouTube discord, instagram veya film izlemek için kullanıyorum.
hizi guzel 30 mb veriyordu bana birde simavdayim simavda alt yapi kotu senin orda iyidir

pwfurkand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Çelik
hizi guzel 30 mb veriyordu bana birde simavdayim simavda alt yapi kotu senin orda iyidir
Yoğun saatlerde 30mbps alıyorum genelde 03-09 arası sabah saatinde 50-75'e kadar çıktığı oluyor.

3x-ui'de ki trojan protokolunde vpn internetini paylaşmaya çalıştığımda proxy'e bağlanmıyor. Bunun yerine SSH veya xray protokolunde kullanmak daha iyi gibi. İnterneti paylaşmıyorsan trojanda kalabilirsin. 3x-ui'yi biraz kurcalamam gerek tabi içinden birisi illa vpn paylaşımını destekliyordur.

Kiraladığın sunucu discord, roblox v.b yerlere giriyor mu?

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
anonim
Yoğun saatlerde 30mbps alıyorum genelde 03-09 arası sabah saatinde 50-75'e kadar çıktığı oluyor.

3x-ui'de ki trojan protokolunde vpn internetini paylaşmaya çalıştığımda proxy'e bağlanmıyor. Bunun yerine SSH veya xray protokolunde kullanmak daha iyi gibi. İnterneti paylaşmıyorsan trojanda kalabilirsin. 3x-ui'yi biraz kurcalamam gerek tabi içinden birisi illa vpn paylaşımını destekliyordur.

Kiraladığın sunucu discord, roblox v.b yerlere giriyor mu?
hallettim customweb yerine ghcys mi neydi onu seçmek lazımmış telefondan bilgisayara aktarıyorum 30mbs ve 60ms veriyor keşke ms dusurebilsem bilgisayardan bağlanınca 40ms düşüyor ama proxyden bağlandığı için oyunlara girmiyor bundan telefona bağlanıp telefondan bilgisayara bağlıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,351
Üyeler
170,350
Son üye
Fatih Küçükaltay
Top Bottom