Neler Yeni

🔥İndirim Sapphire Pulse RX 7700 XT 12 GB 17.699 TL

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,313
İsim
Ali
Şu GamingGecesinde şu kartları görmemiz lazım. 7700XT ve 7800XT aksine fiyatları artarak gidiyor.

Evet geçen aya göre sıcak fırsat diyemezsiniz öyle bakarsak iki sene önceki fiyat ile kıyaslayın... Anlık diğer modellerden 1000lira uygun. İkinciel farklı marka model almak isteyen tabii ki tercih edebilir. Herkes nakit almıyor. Karta taksit, kupon veya çip puan komboları ile daha uyguna getirebilirsiniz.

Darkone22

80+ Bronze
İndirim konularında hep yazılan şeyler; ikinci elden bunu alırım. 3 ay önce fiyat böyleydi, 2 ay önce fiyat böyleydi. Daha iyi indirim gelir onu bekleyelim. Fiyat yüksek. Hatta kartın tipi kötü alınmaz diyenler bile oldu. Bu 7700 XT ile birlikte ekran kartı, hazır sistem, bilgisayar parçaları ile ilgili olan indirim konularımı sonlandırıyorum. Kimseyle bir sorunum veya küslüğüm yok. Bundan sonra fiyatlar daha fazla yükseleceği için konu sahibi olup boş tartışmalara girmek istemiyorum. Kendi ekran kartımla biraz oyun oynamaya ağırlık vereceğim. Oyunlarla ilgili indirimler bulursam paylaşırım onda sorun yok.
Bunda alınacak gücenecek bir durum yok. Dost tavsiyesi gibi bir durum düşün. Paylaşılan kart bence çok kötü ve pahalı bence.Amazonun sattığı tuf model olsa sesimi çıkartmayabilirdim. Ama pahalı yani

Bay Moris

80+
İndirim konularında hep yazılan şeyler; ikinci elden bunu alırım. 3 ay önce fiyat böyleydi, 2 ay önce fiyat böyleydi. Daha iyi indirim gelir onu bekleyelim. Fiyat yüksek. Hatta kartın tipi kötü alınmaz diyenler bile oldu. Bu 7700 XT ile birlikte ekran kartı, hazır sistem, bilgisayar parçaları ile ilgili olan indirim konularımı sonlandırıyorum. Kimseyle bir sorunum veya küslüğüm yok. Bundan sonra fiyatlar daha fazla yükseleceği için konu sahibi olup boş tartışmalara girmek istemiyorum. Kendi ekran kartımla biraz oyun oynamaya ağırlık vereceğim. Oyunlarla ilgili indirimler bulursam paylaşırım onda sorun yok.
Katılıyorum, iyilik yaramıyor. Herkes başının çaresine baksın artık, insanı bu hale getiriyorlar. Daha iyisini biliyorlar demek ki?

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,167
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Bunda alınacak gücenecek bir durum yok. Dost tavsiyesi gibi bir durum düşün. Paylaşılan kart bence çok kötü ve pahalı bence.Amazonun sattığı tuf model olsa sesimi çıkartmayabilirdim. Ama pahalı yani
Pahalıysa ucuz olanını paylaş biz de yararlanalım.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,875
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası