- Konu Sahibi Konu Sahibi
Powercolor ile kıyasladım ? Powercolor üst segment benim mi haberim yokPulse en giriş model. Daha altında hiçbir ürün yok. Neye dayanarak bunu söylediğini gerçekten merak ediyorum.
Powercolor ile kıyasladım ? Powercolor üst segment benim mi haberim yokPulse en giriş model. Daha altında hiçbir ürün yok. Neye dayanarak bunu söylediğini gerçekten merak ediyorum.
Gerçekten cevap yazmaya gerek yok da yine de yazayım.Powercolor ile kıyasladım ? Powercolor üst segment benim mi haberim yok
arkaşdaşımız iyi açıklamış daha çok yardımcı olmak adına böyle bi video var izlemek isteyen bakabilirGerçekten cevap yazmaya gerek yok da yine de yazayım.
Burada markaların modelleri önemli. Chipsetleri zaten AMD sağlıyor. Üzerine soğutucu blokları üreticiler koyuyor. Bazen de oc yapıyor.
Sapphire için Nitro > Pure > Pulse
Powercolor İçin Red Devil (Ülkemizde 7700xt için satışa gelmedi henüz belki hiç gelmez) > Hellhound > Fighter > Gaming gecesinde satılan model.
Bunların arasında sıralama ise Red Devil > Nitro > Hellhound > Pure > Fighter > Pulse = Gaming gecesinde satılan model
Yani zaten ikisi de giriş seviyesi bir model. İkisinden herhangi birinin diğerine bir üstünlüğü yok. Birinden bir diğerini tercih etmek için tek sebep fiyat.
Bir olay yaşandı diye ne çok abarttınız. O mantıkla İtopya'dan hiç alışveriş yapmamanız lazım. İtopya'da 10+ olay yaşanmıştır rahat.